Cagla22 Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı doktorum bebeğin 2.540 gr olduğunu söyledi bu bana biraz az mı geldi yoksa? Bu haftada olan annelerimiz sizin kaç acaba? Gelişimi içinde iyi bi sorun yok dedi
PaRsMoMm Cagla22 36+2 kontrolümüz vardı 2844 gram iri bi bebek dedi doktorum ama bebiş kanala girmiş hazırlıklı ol dedi hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 😊
Cemreee Cagla22 36+3te biz de 3000 grdik. Ama her bebisin bunyesi farkli canim dogana kdr 2500u gecmis olur zaten
Cagla22 Cemreee evet canm benim doktorum daha daha 15 gün var 3 kiloyu bulur beslenmene dikkat edersen dedi
Sevilypc Benim oğlum da bi kaç gün ilerde çıkıyo 36 haftalıkken tam 3 kilo demişti doktorum. Normalde 2800 2900 civarı olması lazım ama sorun değil bi kaç gün ilerde olması dedi. Her çocuk farklı oluyo canım seninki de gayet iyi bence 💞 sağlıcakla gelsin kuzucuklar 💕
BhrBrfn 34.haftada 2650 ıdı .Suan 36yım yarın kontrolum bakalım kac olmusuz 😊Ve tatlım burdakılerle kıyaslama yapma her bebegın kendıne ozgu kılosu vardır .İlk hamılelıgımde bebegım 37 . haftafa dogdu 3115 grm .haftasıyla uyumluydu hep .Bunda ıkı uc hafta onde diye seker testı yapıldı ıkı kere kan alındı .En ıyısı uyumlu olması .Genlerlede alakalı bır durum olabılıyor.Burda yarış ıcınde olan bir grup var.Saglıklı olması en buyuk temennımiz olsun.Azda olsa kılo dogunca hemen toparlanıyorlar kımı anne karnında daha az beslenıyor. Kımı daha fazla .Önce saglık sonra kılo 💕
Cagla22 BhrBrfn kesinlikle canm sana katılıyorum sağlık daha önemli . 36+2 de bu kiloyu söyledi henüz 15 gün var dedi 3 kilo doğar dikkat edersen beslenmene dedi
BirVeraAnnesi35 Cagla22 35. Haftada 2800gr dı ama 2 hafta önden gidiyor demişti doktorum oyuzden bence normal sizinki 😊
Sinem- 36 haftalık 2700 kg kilosu doktor gayet sağlıklı dedi 1 buçuk ay oldu kanala gireli sağlıklı bi bebek dedi
Yyesimm89 36+4 bugün kontrolden geldim 2890 gr gayet iyi haftaya uyumlu zaten bu haftalarda bu kilolar normal bizim boy uzun 51 cm şimdiden dayıya çekmiş oğluşum 😊
Zeynep1 Cagla22 36+5 Ken kontrolüm vardı 2850 gram dedi şuan 38+4 üz bugünki kontrolde 3150 gram dedi kilo alır merak etmeyin