Aylinyalin Merhaba anneler biz suan 37+3 deyiz ve pazar günü sancim vardi gece hastaneye gittik ebe 1 cm aciklik oldugunu ve nst de sanci göründügünü söyledi 1 gece hastanede yatim ve doktor beni dün eve yoladi ama dün aksam baya cok kirmizi kahverengi seklinde bir akinti geldi bugün tekrardan geldi ve biraz kanda vardi hafif den kasilmalarimda var sanki. sizce dogum nezaman olur ? cok korkuyorum nolur yardim edin 😭😭😭
Aylinyalin Buketttt doktor sancin olmadigi zaman gelmene gerek yok demisti bende simdi kararsiz kaldim
Orgunefe2722 Canım ben 36+2 günlük hamileyim. Ciğer geliştirici vuruldu doğumu bekliyorum. 2cm açıklık. Rahim ağzının %70 silinmiş. Doğumun aktif olarak başlıyor. Çok güzel bir haber.
Xedice__10 Doktora git yaaa baya kan gelmiş neyi bekliyorsun inşAllah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu canım !
Buketttt Aylinyalin alla alla ilk defa duydum, kanama önemli benim doktorum gel diyor, senin de için hoc rahat etmiyorsa az boraz agrım var diye söyleyiver nolcak sanki.
Aylinyalin Buketttt yarin hastanede tekrardan randevum var bakalim .... gerci bebegimin hareketleride normal