Fasulyee54 Kaç kiloya kadar normal doğum yapabilirsiniz ? Siz kaçta yaptınız. 5 aylığım 83 kiloyum 90 olursan doğuramazsom diyor salak eltim sinir oldum
GulbeyazUlubayram Fasulyee54 kafanı takma canım ben 96 kiloyla kaldım daha kilo almadım ama nice kilolu insanlar normal doğuruyor
Raniniii Fasulyee54 hic alakası yok ben şuan 110 oldum 33 haftaligim doktorum normal diyor eltin nasil karar verebiliyormuş
Alparslanmoms Fasulyee54 ben 102 kiloyla Doğuma girdim normal Doğum yapamadım çatım dardı oğlum 4 kilo doğdu buna müsait olmadığı için sezaryen Doğum yaptım yani kimsede sen kilolusun bu sebeple sezaryen demedi .
Ayzalinam Ne saçma konuşmuş suan ben 91 kilo oldum ve normal Doğum yapacağım allahtan bişey olmasa Doktorum bile daha sağlıklı olduğunu söyledi kilolu hamilelerin normal Doğum yapmasının
Htn_kbdy Fasulyee54 115 e dogum yaptim 5 sene önce doğumdan sonra 80 e düştüm şuan 2.çocuğuma hamileyim
Fasulyee54 Htn_kbdy doktorumda kiloya karşı bi doktordur şimdiye kadar hiç bişey demedi kilomla alakalı :) bu akşam eltim diyince bende merak ettim sorayım dedm
BeybininAnasi Ay o nerden çıkmış ya 😂 siz takılmayın ona. Normal doğumu belirleyen başka şeyler var. Onları kontrol eder doktorunuz, sizin için en doğru kararı verir 🙏🏻