Ayzalinam SeymaGr bana da sezeryan teklif etti bugün Doktorum beklemek istemiyorsan alım dedi ama normal Doğumu beklemek daha mantıklı diye konuştuk haftaya sali randevum var o zamana kadar doğumum olmazsa çatı muayenesi yapacakmıs
Mihribaliyar 38+3 oldum 38+1 de 1 cm açıklığım vardı ama ne su ne nişan tık yok sadece sancılarım var perşembe sabah kontrol bakalım🤔
Ayzalinam Beni daha Doktorum muayene etmedi açılmama ne durumda o da meçhul ama bebek kanala dönmüş bu kızlar hani erken geliyordu🤪geç gelen kızlar bize mi denk geldi 😏
Eceyavuz 38+4 oldum sadece adet sancısı gibi ağrı var.. açılmam yok nisan yok yarin kontrolüm var inşallah açılma vardır.. belimden aşağısı tutmuyor yürürken cok zorlaniyorum oturduğum yerden kalkinca kalcama doğru cok ağrı oluyor
Ayzalinam Eceyavuz rabbim gönlünden geçenleri versin bende de bel agrısı falan var ama düzenli bi sanci çıkmıyor nst de
Ayzalinam SeymaGr döndü 2 hafa oluyor ama kanala girmedi dedi doktor bekliyoruz prensesin ne zamana keyfi gelirse o zaman gelecek inş🙏
Ayzalinam Burcumunannesi senin kontrolün yapılmis en azından açılma olup olmadığını biliyorsun benim Doktorum yapmadi hep bi muallaktayım tez zamanda sancın olur inş da yavrunu alırsın inş biran önce kucagına🙏
Burcumunannesi Ayzalinam çok teşekkür ederim. Kuzum hepimiizni için geçerli valla cok beklemeden tek bi avazda kurtuluruz insallh. Zaman ilerledikçe strese giriyorum. 🙄
MiniMiniPatiler Bizde 39+5 olduk bekliyoruz bakalim kızımızı Kız erken gelir derler ama bizimki pek bi keyfine düşkün 😁