Meryen Kızlar merhaba 30+5 günlüyüz bi haftaya yakındır mide bulantıları algılarım olmaya başladı sizde de oldu mu bu şikayetler
Syst333 Meryen bende 30 haftalığım 2 haftadır bulanmaya başladı. Ama gyno ferro sanol benim midemi çok bulandırıyo acı su yapıyo geceleri atsam sabah midem bulanıyo hiç sevmiyorum o ilacı ama kan değerlerim düştüğü için içmek zorundayım 😔
Emine67 Aynisi bende de var Bugun aile hekimim belki ilaclardan olabilecigini soyledi bir sure kullanma bakalim dedi. Gyno ferro sanol kan demir olaci yapabilirmis bir kac gun icmemeyi dusunuyorum bakalim ne olacak
[silindi] Emine67 ben 24 haftalığım 2 haftadır kullanmıyorum ve etkisi oldu ama yine de sabah aç bir tane metpamid alıyorum
Meryen Silasahin-1207 hastane çıkışı almissiniz 20 liraya çokda begenmissiniz birine de istiyorsanız kargoyla gonderebilirim yazmissiniz bende mümkünse istiyorum bana da gönderin dedim
Meryen Syst333 mutlaka iç kansızlığın varsa benim değerlerim ben bildim bileli dusuk kızım da hiçbir ilacı kullanmadım ve kızımda da kansızlık çıktı ve hamileyken o ilaçları kullanmadığımdan kaynaklanmış zor ama kullanmak zorundayiz
zeyzey12 Meryen bende 30 haftadan beridir mide bulantısı çok çekiyorum şuan 33 hala bulantılara devam acaba normalmi bir sıkıntı yoktur inşlh
Silasahin-1207 [url=https://hizliresim.com/Z5qJOz][img]https://i.hizliresim.com/Z5qJOz.jpg[/img][/url]
Meryen Silasahin-1207 güzel gorunuyo kumaşını da sen daha iyi bilirsin ben 4 takım alacam nasıl yapalım Kargo ücreti nasıl olur mihemanin varmidir anlaşmalı kargosu felan
Silasahin-1207 Meryen yoktur kuzum büyük ihtimalle ben mağazadan alıcam kolinin içine koyup kargoya vericem kumaşı yumuşak hani sert falan değil hiç yıkamadım şimdi yalana gerek yok kargo ücretini de bilmiyorum sormak lazım onu
Syst333 Meryen birde kan değeri düşünce normal doğum riskli diyorlar sezeryan olursunuz diyolar ne kadar doğru acaba
Meryen Silasahin-1207 tamam size zahmet müsait olduğunuzda onu öğrenip bilgilendirirseniz Kargo ne kadar tutar ona gore size para gondereyim alalım ürünleri