Aslgly
İyi akşamlar güzel anneler. Biraz uzun olcak şimdiden kusura bakmayın lütfen. Çünkü en baştan anlatmak istiyorum. Daha evlenmeden önce yeri nasıl anlatılır bilmiyorum umarım anlatabilirim. Üst iç bacağımın bitiş kısmında ama genital bölgemde değil dediğim gibi bacak aramda bi şişlik çıkmıştı. Önemsemedim 1 günde büyüdü yumurta kadar oldu ve ben yürümeyi bırakın iki bacağımı yan yana getiremiyordum bile. Sabaha kadar bacaklarım açık yattım. Sabah özel bir hastaneye gittim. Apse gibi birşey olduğunu söyledi iltihaplı. Bana antibiyotik vererek bacağımı uyuşturarak kesip içini boşalttılar. Ben 2 hafta kadar pansumana gittim yarası da iyileşti. Bunun üstünden uzun zaman geçti bu şişlik aynı yerde tekrarladı. Bu sefer çapa devlet hastanesinin aciline gittim. Daha önce olduğunu kesip aldıklarını söyledim. Bana apsenin kesilmesinin çok yanlış olduğunu söyledi. Antibiyotik ve ağrı kesici yazdı. Gerçekten 2 gün sonra o apse yumuşayıp kendi kendine patladı. Baya uzun zaman olmuştu ki şimdi bi uyandım yine aynı yer aynı şişlik aynı iltihaplı apse. Ve ben 23 haftalık hamileyim. İltihap sonuçta hamilelikte kötü birşey. Bu beni çok korkutuyor yarın hastaneye gidicem ama belki böyle birşey yaşayan doğal yollarla geçiren birşeyler vardır diye size sormak istedim. Bebeğime birşey olur mu? Yada doktor bana antibiyotik tedavisi başlatabilir mi acaba. Çok üzgünüm ☹️ Çok uzun oldu hakkınızı helal edin.