Kevsergizem Sevgi_96 ne yaparsan yap geçmiyor hiçbirsey fayda etmiyor🤦🏻♀️ Şahsen 3ay çekmiş biri olarak söylüyorum yemez içmez olursan mutlaka serum takviyesi yaptır geçmiş olsun tek tesellim bebeğini kucağına aldığın günü düşün 🙏🏻🙃😇
Nevinnn Sevgi_96 zor zamanlar canım evet bende baya kötü olmuştum zor da olsa yemeye calisiyodum aç karnına daha zor çünkü öğürmek bana sarı leblebi çubuk kraker ve sade soda iyi geliyodu
Ecrinimm Sevgi_96 aç kalmamaya çalış aç kalınca dahada bulanıyor meyve ye yemek yiyemesende soda elma bastırıruor bırZ
Havvaaar Sevgi_96 2 ay cektim bende serumla felan idare ettim en son doktor bi hap yazdi prilam dr kusmayi bulantiyi tamamen kesti 27.haftamdayim hala kullaniyorum doktoruna danış belki sanada fayda eder canim
Sevgi_96 Kevsergizem yaaa gerçekten mi zorla yemeye çalışıyorum ama yediğim herseyde tiksindim resmen bulantı anında yediğim için yemesem olmuyor 😞
Kevsergizem Sevgi_96 şuan çok fazla zorlama zaten Bebek 3.aydan sonra senden beslenecek suan kilo vermen de normal bunlardan sakın korkma midene ağır gelmeyen şeyler ye az ye sık ye 🙏🏻
Sevgi_96 Nevinnn yaa onlardan da tiksinmeye başlıyorum resmen yemeden içmeden kesildim ve daha 4 haftalık benim bulantılarım erken mi başladı acaba
Mavi1453 Maalesef 2 ay bitiminde gecti benımkide cok kötü günlerdi şimdi iyim Allaha şükür dayanın Allah yardımcınız olsun.
Sevgi_96 Ecrinimm bulansada mecbur yiyorum tansiyonum düşüyor hemen ama bu sefer de yediğim şeyden anında tiksiniyorum bidaha yiyemiyorum böyle giderse yiycek bişey kalmıycak
ilkanneligim Geçmiş olsun canım bizde 10 haftalığız 7. Haftada aniden bir sabah başladı bulantı kusma ve o zaman bu zamandır hala devam edıyor daha doğru düzgün hamileliğin hevesini atamadım sürekli yatmaktan herşeyden tiksindim ilaç kullanıyorum o az bişey fayda edıyor sanki ama doktorum yinede kullan dedi rhaat uyuyorum geceleri en azından zencefil çayı içtim çok oda biraz rahatlattı ama en iyi etkiyi sade sodada buldum onu içtiğim an herşey geçiyo gibi çok rahatlattı beni günde 2 tane içmeye izin verdi doktorum bi dene istersen sodayı🙏 Sağlıklı hamilelikler diliyorum hepimize 🙏
Sevgi_96 ilkanneligim iki gündür soda içiyorum canım bende ama yok çubuk kraker yiyorum ama o bulantı böyle geçmiyor resmen
Sevgi_96 Havvaaar bana da verir belki yoksa geçeceği yok herseyi denedim ama sürekli yatmaktan sıkıldım evden dışarı çıkamıyorum mutfağa giremiyorum resmen
Ummugulsum_44 Sevgi_96 11+1 im 8 haftadan bu yana prilam dr kullanıyorum bulantı kusmamı kesti gerçekten öneririm
Ummugulsum_44 Sevgi_96 zaten hamilelik ilacı içinde bi kaç vitamin varmış arkadaş söyledi bugün ben araştırmadım ama direk kesti benimkini bazen kişiye göre iki tane de içilebiliyor ablam iki tane içiyor mesela ama bana bir yetiyor