Bho Kızlar iyi akşamlar 31. Haftadayım doktorum 12 saat arayla 4 doz verdi ciğer geliştirici iğneyi (yalnış hatırlamıyorsam 🙈yarın sorucam tekrar kendisine ) iğneyi yarın yaptırıcam aç tok vs fark ediyormu penisilinden farkı yok diyolar sizler neler yaşadınız? Gündelik hayata devam ediliyor mu yoksa yatayım mı hemen ?? Yan etki yaptı mı bide
Bserappp Bho sadece vurulduğu an da yanıyor sonra hiç bir acısı etkisi olmuyor endişelenme korkulacak Bi durum yok :)
Sevdaknk Bho bana tok olman lazım demişti.ilk vurulduğunda biraz yakiyor. Ben bir yan etki görmedim. Rahim ağzında yumuşama ve kısalma olduğu için zaten wc dışında kalkamıyorum
sinemsinem1 Bho iğne vurulunca çok yakıyor ama sonra geçiyor ben rutin hayatıma devam ettim bi problemde yaşamadım
Efuchama Beni deliler gibi şişirdi ciğer geliştirici 2 doz vermişlerdi inşallah doğumu geciktirebilirler sağlıkla kucağına alırsın
11Nisan Benim bebeklerimin hareketleri yavaşlamıştı 1-2 gün, sonra normale döndü 😊 Bir sıkıntı olmuyor, endişelenme 😊
Deniiz 29. Haftam da rahim ağzı kısalığı ve yumuşaması için 2 doz vuruldu. Aç veya tok fark etmiyor bildiğim kadarıyla ve sadece o an yanıyor daha sonra bir problem olmuyor. Yan etkisi falan yok diye biliyorum.
elf0 Bho ben beş tane iki güne bir vurdurdum ayy ölüm gibiydi 🙄🙄 ama vuran kişiyle de alakalı sürekli farklı yerde vurdurdum sadece birinin eli çok hafifti vurduktan sonra ağrı olmuyodu . Ama diğerlerinin daha ağrısı geçmeden tekrar vurma vaktim geliyodu üzerine yatamıyodum resmen vurduktan sonra yarım saat yürüyemez oluyodum ama dediğim gibi vuran kişiyle alakalı bence. Bide ben aç tok farketmeden vuruyodum hemşire farketmez demişti
Ikizannesicaca Bho toklukla aclikla alakasi yok Bende vuruldm dort defa biraz yakiyor penisilin vurulmamis onu diyenler :) penisilin kadar asla yakamaz
Fatmanzmgl Bho bnde 26.hftamda 24saat arayla 2ser doz yaptrdim sadce iğneyi yaparken bi yanma var baskada etkisi olmadi 3gun boyunca yagli ve tuzlu yeme demsti hemşire ödem olmasın diye .bn iğneyi olduktan sonra işe gittim bi sknti olmadı
Bho Fatmanzmgl bende yaptırdım 10.30da dediğin gibi yaparken yandı yarım saat geçmeden lokma gibi şişti ve yandı ayaklarım bebeğim bir hareketlendi ki anlatamam yani çocuk nereye dönceğini şaşırdı şu an iyiyim bakalım