SelenayHafsa Bayanlar 28 haftalık gebeyim 2. Hamileliğim ilki sezeryan oldu buda sezeryan olacak son gün 10 ocak gözüküyor fakat 2 hafta öncesi alınacağı için aralığın sonuna denk geliyor doktorum aralığın son günleri yada ocağın ilk günleri alırız dedi. Sene kaybı olur ocakta olsun diyor çevrem sizce ne olmalı Aralık doğumlu olursa sınıfın en küçüğü olurmuş ezilir diyorlar Bi kaç gün içinde sene kaybı olur diye düşünmüyorum ben siz ne diyorsunuz
Fasulyem22 SelenayHafsa ben aralık doğumluyum ama kimlikte erken yandırmışlar sen de öyle yapabilirsin
filiz08 SelenayHafsa benimde 11 ocak görünüyor ben daha doktoruma danışmadım ama aralık sonj gibi sezeryana alır diye tahmin ediyorum.
beyazguvercinim33 SelenayHafsa benim oğlum Aralık doğumlu gününde yazdırdık tabi zor olacak ama gerçek Doğum tarihi olsun dedik
Nesibefirdevs SelenayHafsa ben ogretmenim ocaga gore degil eylule gore dusunurseniz aralik ocaktan eylule daha yakin o yuzden daha iyi. Yil degil ay hesabi yapiliyor
Fasulyem22 SelenayHafsa ne zorluğu var ben onu da anlamadım benden daha sonra doğanlar vardı hiç ezildigimizi hatırlamıyorum ayrıca aralarında ay farkı olan çocuklarda ne fark olabilir
Farahmelis Nesibefirdevs aralıkta doğum olursa 2019 doğumlu olacak ocakta olursa 2020 ve 1 sene kaybetmiş olmuyor mu 🧐 eylül de 2020 ye göre hesaplanıp okula başlamış olacak.
Hnd_sami SelenayHafsa Bende seninle aynı durumdayım,okul için eylül ayı hesaba katiliyor onda sıkıntı yok . ama ilerde ki yaşantısı için 2019 doğumlu mu yoksa 2020 li olmalı ona karar veremiyorum.
miine Farahmelis evet 1sene kaybetmiş gibi olucak ve sınıfın en büyüğü olur o zamanda , bnce çevreye bakmayın kalbiniz neye siniyorsa öyle yapin
miine Benm yiğenim 25 aralik doğumlu sınıfın en küçüğüydü ama sınıfında en caliskaniydi ezilme hiç olmadı daha iyi hatta erken girmiş oldu okula
Sebahatt Merhaba anasınıfı öğretmeniyim. Malesef yılın ilk 6 ayında doğanlar ve son 6 ayı içinde doğanlar gelişim olarak cok fark ediyor. Yani okula 2020 l ilerle başlayacak 2019 doğumlu olursa,diğer türlü 2019 lularla verirseniz çok küçük kalacak aralarinda. Tabi ben anaokulu için diyorum 1. Sınıf için zaten şu anki sürece göre 2019 lularla baslayamayacak.bizde de durum böyle 5 aralık görünüyor doğumumuz
BeybininAnasi Yukarıda da bir arkadaş yazmış zaten ama ben de yazayım artık yıl değil ay sayılıyor. Eylül itibariyle doldurduğu aya bakılıyor
Cookie_the_pomy SelenayHafsa Ben kasım doğumluyum; oğlumda kasım sonu gözüküyor; siZin durumunuzDa Ocak olursa daha şanslı olabilir. Hakikaten fiziken. Minnoş kalıyor insan yaşıtları arasında.