yagmur_annesi Nz91 bana ayrintili da cinsiyeti soylemediler durumuyla ilgili bilgi verdiler sadece unuttular galiba
Btln ayse_akcura benim tam tersi oldu 13.haftada erkeğe benziyor dendi 16.haftada kızımızı öğrendik 🌸 şimdi 25.hafta hala kız
Hiranurhilal Mavi1453 ayniyiz canm 2 kizim var 12 13 arasi kiz dediler 16 da erkek dediler 22 deyim 4 kere soylendi sonra emin oldm
deletedmom309 16. Haftada özel hastahanedeki doktorum önce kıZa benzetti sonra aa pipisi var erkek dedi. Kesin mi diye sorduk %100 dedi pipi fotoğrafı da verdi ancak içimdeki his nedense doktorun yanıldığını söylüyor. Bu doktora güvenmemek değil, sadece kuvvetli bir hisle bebeğin kız olduğunu hissediyorum sadece. Önümüzdeki hafta içi başka bir özel hastanedeki doktora cinsiyeti hiç bilmiyormuş gibi yeniden muayene olacağım 🤓 Eğer bu da erkek derse, isim konusunu netleştireceğiz. Hayırlısı bakalım ☺️
Kbracnkymz deletedmom309 haha ben de öyle hissediyodum olamaz kesin kız diye😀 gittim dört boyutluya girdim gözümle gördüm erkek😀 komik olan da şu hala umudum var belki bişey olur yanlıştır o pipi değildir kız olur diye 😀
Lirlonfa Kbracnkymz bende uzun süre umudumu korudum doğunca kız olcak bakın görün diye ama pipişi gördükten sonra ikna oldum 😂😂
Deniztuba Kbracnkymz ayy bu kadar olur içimden geçen ve yasadıklarımı yazmışsın gerçekten her gittiğimde kanıtlı pıpı fotosu vermesine rağmen hala bir umut var içimde çok ilginç 😂😂😂
deletedmom309 Bizdeki de nasıl bir emin olmaksa artık pipiye rağmen hala umudumuz var 😁 Kbracnkymz Deniztuba
Lirlonfa Been 🙋🏻♀️😂 12. Haftada doktorum kız dedi uzun süre hep kız olarak bildik taa ki detaylı organ taramasına kadar😳 aslında doktor hep tam pozisyonda durmadığını vs söyledi ama yinede tahmin yürüttü keske yürütmeseydi zira ben hem kalben kız istiyordum hem de bu fikre cok alışmıştım ilk erkek dendiğinde şok oldum hatta bi an ağladım hayal kırıklığından ama elbette anlık birşeydi Allah a şükür sağlıkla gelsin de ne fark eder 🤲🏻😊
Gigi89 Lirlonfa bende de aynısı oldu sonuçta gönülden bir şey geçiyor doktor büyük ihtimal onu söylerse de sevinip hemen adapte oluyor insan. Sonra bi anda yanlış görmüşüm erkek dedi şok oldum. Sonra kendime kızdım iyi olsun sağlıklı olsunlar inşallah
Tugba_O ayse_akcura bana 13. Haftamda kiza benziyor demislerdi ama kesin demedikleri için ben taaa 17. Haftaya ayrıntılı ultrasona kadar kimseye söylememiştim kesinlesene kadar.