Pandabekleyenanne ayse_akcura ben . 13 te kız dedi doktor 15 te pipi resmî verdi, suan 22 haftalık oğlum detaylı filanda yaptırdık artık değişmez ama erkekte kaldı gönlüme göre verdi allah. Dizimde gönlünüzdeki olur inşallah
Deniztuba Kbracnkymz inanirmisin ımrenerek bakıyorum kız çocuğu olan kişilere istemsiz ıcimden çok şanslılar diyorum
ZulemEsra ayse_akcura canım benim 18. Haftaya kadar erkekti bi baktık kızmış. Şimdi 28. Haftadayız her ultrasonda soruyorum hala kız di mi hocam diye 😂😂 değişebilir çok kaptırma kendini cinsiyete bence şuan. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.
Ftma_izmr ZulemEsra bana da 16.haftada erkek dedi al bak bu da pipisi dedi.doktor size pipisini gösterdimi 😁
Deniztuba ZulemEsra cnm 18. Haftadadami erkek dedi birde kesin erkek mi dedi yoksa erkeğe benziyor mu dedi
Seymanur0707 Deniztuba sağlıklı olsun canım cinsiyet önemli değil gerçekten tabiki gönlünün istediği bir şey oluyor ama hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun bunlar daha önemli🌸
Ozcifci BusraAydogan14 devlete mi gidiyorsunuz özlemi acaba banada 12 haftada kıza benziyo ama kesin değil dedi bende merakla bekliyorum bi daki kontrolü
BusraAydogan14 Ozcifci Özele gidiyorum canım olabiliyor böyle şeyler dedi doktorum ama insan merak etmeden duramıyor 😊
Ozcifci sahibe banada kıza benziyor dedi ama sizin gibi içimde bi umut var hala hep erkek hissediyorum rabbim hayırlısını versjn
Deletedmom099 ayse_akcura 11. Haftadan beri kız deniliyo 15. Haftadayız ultrasonda falan fazlalık da yok ama bakalım 😊
Enelyanu Cinsiyeti değişenler özel hastahaneyi yoksa devlete mi gidiyorsunuz yanılma payı devlette mi oluyor sadece
Fatosduzgun55 Eaa_00 yüzde yüz tabıkı demedi ama kız dedıler... her gıttıgımde kız dedıler ama takdırı ılahı🤲