Deniztuba Seymanur0707 cnm pıpi resmî falan verdi mi özel miydi devlet miydi birde erkek olabılır mi dedi yoksa kesin erkek mi dedi
Deniztuba SnmTt bende öyle bir oğlum var ıkinciye hamileyim hep kız gibi hissettim ama oğlum olacakmış kız çocuk için deliren bir insanim içim gidiyor resmen ilk oğlumda da öyleydi bekarken bile kız çocuklarına ayrı düşkünlüğüm vardı ama hayırlısı sağlıklı olsun önceligimiz ama hala bir umut belki kızdır diyorum ama doktorum ısrarla kesin erkek diyor Bu arada 19 haftalık değişmez ama bir mucıze olur belki diyorum 🙈🙈🙈
SnmTt Deniztuba 😂😂 benim gibi düşünen biri olduğuna o kadar sevindim ki😌 kendimi suçlu hissediyorum hep kız istiyorum diye tabi ki öncelik evlatlarımızın sağlığı ama insan beyni işte bazen düşünüyo böyle yanlış şeyler 😂
Tekaskeymenaras ayse_akcura canım yine senin erken değişmiş 8 ay kız dediler sonra erkek oldu benimki 😂
Deniztuba SnmTt öyle ya çocuk etkilenecek diye korkuyorum bir yandan allahım at bu düşünceyi beynımden diyorum yazık bir yandan üzülüyorum ama çıkmıyor beynımden hala acaba kız olabılır mi diyorum allahım sen affet 🙈🙈🙈çocuk sahıbı olmak isteyen bır sürü insan var ama rabbim inş isteyen herkese nasip etsin ıkıncı sırada bize bi kız çocuğu nasıp etsin aminnnn 😂😂🙈
Enelyanu Deniztuba bende aynıyım oğlum olacağını duydum dünyam basıma yıkıldı gibi hissettim basımdan kaynar sular döküldü inanılmaz kız çocuğu istedim hala bir oğlum olacağını kabul edemedim suan 16 haftalığız belki değişir yanılma olmustur diye içten içe dua ediyorum 🤦🏻♀️
Kbracnkymz Deniztuba ben de vicdan yapıyorum üzülcek gelmek istemeyecek diye 😀 korkuyorum da bişey olacak Allah beni cezalandıracak diye 😀
SnmTt Enelyanu benimde öyle oldu yemeden içmeden kesildim ama sonra allah öyle bi ceza verdi ki. Cinsiyeti öğrenmemizden bi kaç saat sonra bi kanamam başladı ben ömrümde böyle bi şey görmedim bebek düştü benim yüzümden diye çok üzüldüm bi şey olmamış ama beni de cezalandırdı 😑
Deniztuba Kbracnkymz aynen artık kendim çıkaramıyorum bu dusunceyı Allah’a diıyorum allahım al bu dusunceyı beynımden birde postlarda okuyorum erkek deyıp sonra kız olanları ıyıce umutlanıyorum
Sinemksk ayse_akcura 27 de erkek olduğunu öğrendik oğlumda 😂 2.ciye hamileyim kız dediler bu değişmedi inşallah ta değişmez yaa yine bi sürü alışveriş yaptım bide değişiyomuş ben şok 😂😂
Cisen ayse_akcura merhaba, 12. Haftada kız demişlerdi, 16. Haftada oğlan oldu😊 o kadar şaşırdım ki doktora emin misiniz? diye sordum. 😂😂
Eaa_00 Fatosduzgun55 21 haftaya kadar %100 mü kız demişlerdi size yani bacak arası hep boş muydu🤷🏼♀️☺️☺️
Fatosduzgun55 Eaa_00 yüzde yüz tabıkı demedi ama kız dedıler... her gıttıgımde kız dedıler ama takdırı ılahı🤲
Merve-inci66 Bana 16. Haftada kiza benziyor ama alisveris yapma daha dedi 1 hafta sonra gittigimde erkek dedi.
Eaa_00 https://i.hizliresim.com/bva03m.jpg Bana 13. Haftada büyük ihtimal erkek olduğunu söyledi doktor 15. Haftada kesin kız dedi ayrıntılıda tekrar erkek çıkar mı diye merak ediyorum bacak arası görüntüsü bu kızlar yorumları bekliyorum☺️
Sevdali44 ayse_akcura bnde öğrendiğimden beri herkes erkek dedi , bnmde içimde öyle bi his var ama doktor kıza benziyo dedi🤷🏻♀️ 20. Haftamızdayız ama sürekli rüyamda görüyorum erkek , karnımda sivri, içimdeki ses hala erkek dio , deliriyorum galiba 😂
Turkan123 ayse_akcura 13 .haftam da kız denildi kesin mi diye de o kadar sordum evet dedi rabbim tabikide önce sağlık versin de kız çocuğu çok istiyordum ve çok sevinmiştim kıyafet bile aldım sonra 19.haftamda erkek dedi başka bir doktor ve pipisini bile gösterdi kordon bağıdır falan dedim bir umut ama nafile şimdi 25.haftamdayım hala erkek değişmedi kıyafet almaya korkuyorum ama bu bana baya supriz olmuştu hayırlısı olsun
Eaa_00 Turkan123 bacak arası boş muydu gerçekten size görüntü verdiler mi sonradan o pipi nasıl ortaya çıkıyor hiç anlamıyorum😅