Ozgemlym Arkadaşlar merhaba 36+1 iz 2 3 gündür kızım karnımda sanki karnımı delip cıkacakmış gibi ittirerek hareket ediyor çok gerdirerek kasılma değil hareketleri sanki eliyle ayagıyla ittiriyor sizlerde de böylemi
CerenAkbulut Ozgemlym 37’deyim benimde öyle. Hemde iki taraftan ittiriyor tek değil o yüzden ne sağa yatılıyor ne sola.
zynpgdkl Ozgemlym ah o minicik yumruklarıyla dirseğiyle topuklarıyla ittirmesi yok mu tam öpmelik🥰🧿 güçlendiler ya kemik ve kas yapıları daha net hissediyoruz🤗
zynpgdkl Ozgemlym hele kız bebekse bi nazlı bir nazlı konuştuğumda karnımı okşadıgımda bir ittiriyor o an dışarıya çıkacak zannediyorum 🌸🧿☺️
Svldlrbsy Ozgemlym 😂😂😂 cok tatlı değil mi ama. Ben kahkahalara boğuluyorum Bazen o derece hareketli 36+6 olduk
Nurdanelif 32 yim son bi haftadır resmen canım acıyor aşşadan idrar torbama yukardan mide ve sağ kaburgama kızımda böyle olduğunu hatırlamıyorum şimdi erkek ve resmen kanırtıyor🤦🏻♀️
Ozgemlym Nurdanelif çok feci ya kızım şimdiye kadar hiç böyle can acıtıcı şeyler yapmamıştı 🤔 sanırım çok sıkılmaya başladı içerde
Ozgemlym zynpgdkl sormayın doğar doğmaz ayaklarını ellerini öpücem ısırıcam diyorum bazen :)🧿🧿💕💕😍 hiç bukadar can acıtmamıştı o yüzden garipsedim biraz çok sakin hareket ediyordu hep nazlı nazlı baya güçlendik sanırım artık maşşallah diyelim 🧿🧿🧿sağlıkla gelsinler
Ozgemlym Svldlrbsy çok komik oluyor evet 😍 bide babasına bak gel dokun falan dediğimde durması dahada güldürüyor beni inat yaparmış gibi bu koz beni sevmiyor faşan diye tribe giriyor babamız 😂
Svldlrbsy Ozgemlym bizde babaya karsı zaaf var sanırım eşim dokunduğu an daha büyük tepki veriyo eşimde cok hassas hemen buz gibi oluyo gözleri doluyo karnın acımıyor mu neredeyse delip cıkacak ya diyor 😂 son, zamanlarda dokunamıyor 😁
Aynur63 Ozgemlym yemin ederim aynı biz😂acaip hareketli maşallah babası elleyince yada bak babası nasıl hareket ediyor dedigim zaman adam bakmaya fırsat kalmadan yada elleyemeden bizim kız duruyor babasıda sinir oluyor benden hoşlanmıyo galiba diyo😂
Anm Ozgemlym bendede öyle🤯 acıtıyor bazen yerimi dalardı çıkmakmı istiyor diye düşünüyorum bazen 36+4
Ozgemlym Svldlrbsy bizimde cok canımı yakınca esim karnımı sevip anneyi üzme kızım canını acıtma biz seni çok seviyoruz senin kadar sabırsızlıkla bekliyoruz falan diyor ama nafile bizde :)
rukiye-02 Ozgemlym benim ki hem çok hıçkırıyor hemde hareketleri canımı yakıyor önceden gündüzleri bu kadar çok oynamazdı şimdi gündüz de durmuyor sürekli bi o tarafa bi bu tarafa kayıyor bizde 36+2 olduk
Ozgemlym rukiye-02 aynen canım gündüz gece farketmiyor artık hiç uyumuyor sanki maşşallah diyelim yinede 🧿🧿🧿☺️Sağlıkla gelsinler 🙏