musmutluanne_ ZZeynep3 defalarca iadem oldu canım hiç sorun yaşamadım ücret de hemen iade ediliyor en fazla bir hafta içinde😉
Deletedmom3 ZZeynep3 trendyol,hepsiburada bu iki siteden cok sık alisveris yaparim daha bi olumsuzlukla karsilasmadim
ZZeynep3 Deletedmom3 ben de bu iki siteden alışveriş yapıyorum, ilk defa iadem oldu beden sıkıntıdan dolayı, kabul ederler mi diye tedirgin oldum.
mnli ZZeynep3 ben çoğu şeyi iki üç beden alıp olmayanları iade ediyorum çeyizimi bile ordan aldım nerdeyse kırık geliyor diye her şeyi iki takım aldım kırık parçaları diğer setten tamamlayıp diğerini iade ettim 😂
Deletedmom3 ZZeynep3 14 gun gecmediyse iade alirlar merak etmeyin 😊 almazlarsa da musteri hizmetlerini arayip hakkinizi arayin kesinlikle olumlu geridonus yapiyolar
Buskprl ZZeynep3 yok canım hiçbi sıkıntı olmuyor ama takip et sürekli yatıp yatmadığını. Normalde 1 hafta içerisinde yatırmaları gerekiyor ama benimki 10 gün sonra yatırılmıştı
ZZeynep3 Deletedmom3 geçmedi, ürüne hiç zarar vermeden etiketliyle geri yolladım umarım uğraşmak zorunda kalmam😊