Hazalk92 Selam herkese , bugun aşırı bogazim külahın agriyor doktora gitsem ilaç veremeyecek biliyorum!! Nane limon icsem birşey olurmu kızlar genelde zararlı diyorlar ama 😒😒
Snur94 Hazalk92 ıhlamur içebilirsin canım bir bardak olduğu sürece bişey olmaz demişti doktor sıcak sütte çok iyi geliyor Boğaz İçin yada naneli olips
SonglKayaIbiolu Hazalk92 nane tavsiye etmem geçen hafta bende aynı şekilde boğaz enfeksiyonu geçirdim süt toz zencefil bal iyi gelecektir taze zencefilinde çayını yapabilirsin ayrıca bulantıyada geliyormuş henüz denemedim ☺ Geçmiş olsun ilaçsız çok zor
Duygukahraman Hazalk92 bende grip olduğum süreçte nane limon içtim hazır olanlardan değil kendiniz hazırlayıp nanesini az ekledikten sonra hiç bişey olmuyor ,, sadece bir fincan ertesi günde bir fincan içtim 4 günde atlattım çok şükür 😌🙋🏻♀️
Minikfasulye Hazalk92 bogaz agrisina degl ama ilk haftalar bulanti yuzunden 2 bucuk ay kadar ictim. Kadin doguma sormayi unuttm ama acildeki doktora sordugmda 1 fincani gecmicek seklde tuketebilrsn bi zarari olmaz bebege hatta hap atmandan daha iyi kendin hazrla ic dedi. Bogazin icin ilik suya toz yada taze sana kalmis zencefil az miktarda at ben toz bi cay kasigini tam doldurmadmdi 1 limon sık bi tatlı kasigi bal dok onu sogutmadan ic nane limondan daha iyi geliyo