korkmazhll 😕😕 kızlar dualarınıza katın bugün özel hastene de kontrolde Bebek’te gelişim geriliği çıktı zaten 16 haftadan beri rahim ağzında kısalma açılma vardı dikiş atıldı şimdi de Bebek’te gerileme var üniversiteye yönlendirdiler geldim 45 dk ultrason bakıldı bebeğin kan akışları iyi değil beslenemiyor acil yatıp yapalım yarın sabah sezaryen dediler 😕😕 bebeğime birşey olurmu ne kadar küvezde kalır ilk gebeliğim epidural nasıl olacak ya çok korkuyorum çok 😞
Nzlkca korkmazhll 30+6 haftalığım. Zorunlu sebeplerden dolayı 34. Haftada sezaryen doğum yapacağım. Sizin sorduklarınızı bende merak ediyorum. Allah yardımcımız olsun 🙏🏼
DnzNhr korkmazhll cnm İnan ki aynı şeyi bugün yaşadım kendime gelemedim😥 benimde bebeğimde gerileme var kilo almamış haftada 2 gün kontrol sonrası kilo almaz ise maalesef sezeryanla alacaklar 🥺 Rabbim yardımcımız olsun
Semooshh korkmazhll Rabbim yardımcınız olsun Bebeğin gelişimi nasıl, şuan boy kilo olarak çokmu geride yoksa ilerlemiyor mu
ayshen1003 korkmazhll kaçıncı haftandasın? Sakın korkma ama bebeğin doğduktan sonra küvözdeyken beyin ultrasonu da iste muhakkak çocuk doktorundan. Ya da çıkınca hemen yaptır. Yarın doğumdan sonra cevap yaz bana merak ederim. Ben de gelişme geriliğiyle doğum yaptım. Senden sağlıklı sıhhatli doğum haberlerini bekliyoruz inşallah. Birşeye ihtiyacın olursa muhakkak sor.
Nzlkca Cansu34_ plasentamda iki parçalı ve aşağıda. Doğumun kendi başlamadan bebeği almaları gerekiyor. Yoksa büyük riskler var
Birgul__ Nzlkca plesentaniz sirkum vallat mi.benim oyle de malum devlette birsey yapilmiyor anca riski soylenip korkutuluyor 😭
DnzNhr korkmazhll inşallah dua etmekten başka çaremiz yok Allah en büyük yardımcımız❤️🤲🏻❤️ Böyle moralde bozuk nasıl olur bilmem Rabbim metanet versin
Semooshh 2haftada 200gram almış 34+5m ama doktor bişey demedi kaç gram alması lazım artık haftada. Nstde hareket çıkmadı 2kere çektim baya korkuttu beni bugün kızım. Uyuyordur dendi.şuan 2260normal mi 32+5de 2040gramdı
Eseenn Semooshh sizin kinin kilosu benimkinden fazla. 35+3 1932 kilo bende de karın çevresi geriliği var doktor net bişey demedi geçen hafta ama tahminimce Benim de Sezeryan olur durumdan dolayı
Belmad Semooshh merhaba, benim kizim 37 haftalikdi 2,600gramdi, 40+1 dogum yapdim 4,118gramm dogdu, bebekler son haftalar daha cok kilo aliyor, suan gayet normal bence kilosu
Gamzmer Allah yardımcınız olsun, şakın korkmayın doktorlar farketmiş ne güzel siz onu hemen toparlarsınız, en kısa sürede herşey normale döner inşallah 🙏🏻🙏🏻
lilayda korkmazhll demin zorunlu sezeryanla dogum yapan anneyi okudum 2 kilo doğmuş bebeği hic biseyi yokmus bak sağlıklı. Iyi düşünün kizlar hersey guzel olsun
Semooshh korkmazhll benimde 40cm 2260gram ama doktor öyle çok küçük falan demedi 33.34le uyumlu dedi. Çokta geri değil yani neden direk sezeryana yönlendirdi acaba daha bekleyebilir ki başka Bi sorun mu var acaba
DnzNhr korkmazhll benimde kardeşim geldi yiğenimle biraz özleştik ama ona sarılınca bile ağlayasım geliyodu 🥺
Gigi89 Dualarımız sizinle inşallaah geride kalır sıkıntılar sağ salim şifayla bebeğinizle evinize döndüğünüz günler gelir hemencik.
korkmazhll DnzNhr işte hastane odası geçe tekrar öiğer geliştiri yapılacak ne düşüneceğimi şaşırdım 😕