Kmndas Kızlar boş gebeliğim vardı cumartesiden beri az az kanama geçiriyorum yarın sabah kürtaj olucam ama son iki saatte çok kanamam ve ağrım var dayanamıyorum acile mi gitmem lazım yoksa bi arveles içsem mi doktor ilaç falan vermedi normal mi böyle olması çok hiç ağrım yoktu bende sormadım ağrı olur mu diye daha önce başına gelenler bi yardım etsin lütfen
Senatorun Kmndas durman hata bence kanaman varsa hemen bi doktora git lutfen ayrica kanaman oldugu halde ve dusuk yaptiysan seni bekletmemeleri lazimdi
Sukufe Kmndas yaa allah yardımcın olsun içim öyle sızladıki sana rabbim tez zamanda acılarını dindirsin inş
Aseldurupp Kmndas hemen acile git cnm kanaman ilerlese seni çok skntiya sokar hemen müdahale edilsin çok acilde hemen alirlar kürtaja
Sinemozen Kmndas kanama ve ağrı şiddeti arttıysa için tamamen temizlendi yada temizleniyor canım bende de aynı şey oldu hastaneye gittigim de hiç bisey kalmamıştı artık içinde kürtaja da gerek kalmadı sen acile birgit şimdi ağrı kesici iğne yaparlar yine bir muayne olursun geçmiş olsun
Kmndas Senatorun doktor kendi kendine düşmesini istedi ben dayanamam dedim eşim de yok yanlızım dedim o zaman sabah gel alalım dedi ama çok ağrım var
Meleek Normal cnm. Hangi haftadaydin? Benim uç-dört sat agrım vardı bide affedersin parça parça kan geliyordu. Sonunda büyük parça ciktiginda agri da gitti.
Meleek Kmndas demekki şimdi düşürüyorsun cnm. Kulan bence bir sakincasi yok çünkü agri çok şiddetli biliyorum. Sicak bir duş yap, nekadar hareket yaparsan okadar çabuk düşer. Korkma inshalla hemen geçer. Çok geçmiş olsun