Esrakt Merhaba kızlar bikini bölgemin üstüne kemiklerimde resmen bi agri bi acı adını koyamadığım bi sey var oturup kalkarken yatakta donerken resmen eziyet oluyo dayanmıyorm sanki spor yapıp etlerim kesilmiscesine bi his başına gelen var mi
Esraygtf Esrakt ayy bende öyleyim cok canım acıyor ama oturunca falan değil sadece hareket edince ağrıyor. Kaç haftalıksın?
Tulaysezer Canim banada oldu, doktoruma yazdim normal dedi. 2 gün sürdü geçti. Bugün tekrar var, cok zorluyor. Ama doktoruma güveniyorum. Bu arada 24 benim haftam. Senin?
Tulaysezer Canim banada oldu, doktoruma yazdim normal dedi. 2 gün sürdü geçti. Bugün tekrar var, cok zorluyor. Ama doktoruma güveniyorum. Bu arada 24 benim haftam. Senin?
Esrakt Tulaysezer bende suan 22 haftalığım ama yaklaşık 1 haftayi geçti böyleyim yataktak kalkarken bile agrim yada acim tarif edemiyorum cok oluyo gecicek gibide degilll
Esrakt 22 haftalığım doktorumla konuştum idrar testi yapalm dedi ama enfeksiyon olduğunu sanmıyorum öyle bi acıma değil çünkü tarifide yok 😐