filiz08 Minanaz tabiki vazelin daha iyi nemli tutan yok bide bol bol su içmek işe yarıyor.3. Hamileliğim olmasına rağmen çatlağım yok
Sumeyye_g Minanaz bende çok şey kullandım bacaklarımda basenlerimde bi işe yaramadı çatladı bünye meselesi açıkcası bazı insanlarda önüne geçemiyor hiç bir ilaç krem çatlıyor yinede 😭
Minanaz filiz08 yarın hemen alacam hangi marka kullanıyorsunuz inşallah bende de olmaz olmadan önlem almak istiyorum
filiz08 Nehirkaya25 bilemem ama denemekte fayda vardır.Uzun süre nemli tuttuğu için vücudun gerilmelerine karşı koyabiliyor.Özellikle duştan sonra ve kaşıntınız olduğu zamanlarda sürün çok işe yarıyor
filiz08 Minanaz vazelin markasıda o hepsi o🙈🙈🙈sadece sade olmasına dikkat edin .Sanırım çikolatalısı güllüsü falan da varmış
filiz08 Busra_2308 kişiye göre değişiyor kilo alımına görede .Ama en büyük belirtisi tatlı tatlı kaşınmalar.Belinizde karnınızın alt kısmında kaşınmalar başladıysa turnaklamayın çatlarsınız direk
242534 37 haftalık olduk henüz çatlak yok şükür inşallah bu saatten sonra da olmaz diyelim ☺️frei öl diye yağ var içeriği doğal bi ürün ben onu kullanıyorum memnunum daa
Gamzekoken Ben 6 aydan sonra saf zeytinyagi kullandim. 17 kg almama rağmen hiç çatlağın yok. Kesinlikle tavsiye ederim
Hilal_celik54 Kızlar ben yeni bir şey öğrendim ve faydasını gören de olmuş ayva çekirdeğini gül suyuyla ıslatıp 12 saat bekliyormuş o gül suyu jel kıvamına geliyormuş jeli çatlak olan bütün bölgelere sürüyormuşuz meme ucuda dahil ve ise yarıyormuş ben denicem sizde bi deneyin ayva mevsimi zaten 🤗🤗