Cyln1010 Merhaba arkadaşlar Şehir hastanesinde normal doğum yapan var mı Sancı odaları tek kişilik ve o odalarda doğum yaptırılıyor diye duydum doğru mu acaba
citoss Cyln1010 bi arkadaşım tek kişilik odada hem sancı çekmiş hem doğum yapmış ama tüm odaları tek kişilik mi onu bilmiyorum. bende şehir hastanesinde düşünğyorum doğumu çok memnun kalmış arkadaşım ,ebeler hemşireler çok iyi diye anlattı
BusraAydogan14 Cyln1010 Bi tanıdığım da dün doğum yaptı 2 gündür normal doğum diye bekletiyorlar ama çocuğun suyu yok denecek kadar azmış acil sezeryana alınmış boşu boşuna bekletilmiş. Tabi herkes de aynı olacak diye bir şey yok canım ben sadece temizlik acısından biraz tereddüt ediyorum...
Cyln1010 citoss bana da aynısını söylediler sancı çekilen oda İle doğum odası tek yermiş kalabalık değil ne güzel. doktoru kimdi acaba ismini biliyor musunuz
Sunay10_ citoss kim girmiş doğumuna doktor ismini öğrenip yazarmısın bende ona gideyim ara ara madem Edremit ten dün geldim Zafer diye bir doktora sıra aldım rasgele
Cyln1010 BusraAydogan14 ben Edremit’te yaşıyorum buradaki hastanenin yanında şehir hastanesi cennet vallahi
kusyurek Cyln1010 kesinlikle cennet gelir👍🏻Ben de edremit devlet hastanesine gidiyorum doktorumuz çok iyi ama hastane çok korkutucu ben de doğumda şehir hastanesi istiyorum inşallah
Sunay10_ Cyln1010 bencede cennet devlet Edremit te leş bide ebeler çok kötü bu yüzden Balıkesir de düşünüyorum özele gidip 4000tl vermektense
citoss Cyln1010 sen yine de bi kaç kez gidip muayne ol canım garanti olsun bende bandırmadayım 32. haftam doldu 2 kere şehir hastanesinde muayne oldum artık doğuma giderim diye düşünüyorum :) Nesrin Kızılaslan dan çok memnun kaldım ben.
Cyln1010 kusyurek kime gidiyorsun ben Kerim beye gidiyorum ama dün bana ayrılacağını muayene açacağını söyledi
kusyurek Cyln1010 ben 25. Haftaya kadar ayda bir şehir hastanesine gittim sonra bi ay memleketteydim döndüğümde doktorum izne çıktı sonra da ben de hep Kerim Beye gittim.. Ve evet kendi muayenehanesimi açıcakmış bi aya kadar
ZehraSavasir Sunay10_ ben nesrin hanimdan memnun kalmadim dogum yaklastiginda bi problem olursa birakiyor ben dogurtamam diyor arkadaslarimi hep yari yolda bıraktı. altug bey veya sahin beye gidin
ZehraSavasir Sunay10_ evet cok kalabalik cunku adam cok iyi ve cok iyi ilgileniyor herkes ona gitmek istiyor :)