Nasippp hulya_1919 Erzurum da canım erzurumluyum 😁 dua et bana da bu ay bana da nasip etsin rabbim sağlıklıca hayırlısını 🥰 ismim büşra ✨
hulya_1919 Nasippp memnun oldum canim bursadayım bende Hülya ismim cok memnun oldum inş en kısa zamanda bebiş haberini alırsın benimkide sağlıklı ilerler insallah 💕
Blackkcat hulya_1919 dualarımdasın canım inş bende hamişimdir aynı günlerde yumurtladık,hamileliğimizi beraber yaşarız😻
hulya_1919 Blackkcat insallah canim koparmayalım iletişimi birbirimize destek olalım 💕☺️Pozitif enerjinin gücüne inanıyorum ben
MelikeAkin hulya_1919 en az 10 gun bekle kaset testle4de cogunlukla yanlis cikiyor git hastaneye normal kanda baktir beta hcg ona gore emin olursun hemde bosa unitlenmemis olursun
Nasippp hulya_1919 bende memnun oldum canım. İnşallah kuzum hayırlısı ile inşallah😊 sen içini ferah tut güzel olacak herşey 🤲🏻
Blackkcat hulya_1919 aynen canım bende inanıyorum😍iyi düşünelim iyi olsun,Allaha çok şükür senden iyi haberi aldık hayırlısıyla artacak çok inanıyorum,inşallah benim gibi bekleyen buradaki herkesten de iyi haberler duyalım😻şimdi olmasa elbet duyacaz💜
hulya_1919 Nasippp daha iyimserim canim inş Allahım istesin yeterki herşey olur kalbimizi biliyor canım🙏🙏🙏
Deebg Tugce1803 hulya_1919 NurEto Destkar https://www.resimag.com/i/1b086544f5b Adetime 4 gün var ovulasyon testi koyulaşmaya başladı sanki erken gebelik testi yaptım onda tek çizgi çıktı ama 🤔
Elif_kocaturk Blackkcat az kalmış hadi hayırlısı olmadı kasımda birlikte bekleriz 🤭 ben hala fitille devam son iki kaldı ablacim 31.yumurtlama benimde onu degerlendircem arada hala hafif kasık ağrısı yaşıyorum bide fitlden sonra yanma oluyo akıntı da çoğaldı normal mi bilmiyorum ilk defa fitil kullanıyorum
Blackkcat Elif_kocaturk normal canım,temizleniyor orası iyice az kalmış seninde yumurtlama gününe,hadi bakalım🎈
Elif_kocaturk DiplomaliEvHanimi ayy hadi hayırlısı yüzümüz guler inşallah bende 31i bekliyorum bir-iki gün degerlendircem sonra doktora 🙆♀️
NurEto hulya_1919 gayet net görünüyor canm benim 💕😊🤗 inş yüksek yğksek değerler görürsün kan testi dede 😊💕