Tugce1803 hulya_1919 E daha yeni girmiş rahme canım anca yani zaten en erken yumurtlamanın 9.günü belli oluyor korkma hiç hayırlısını dile inşallah güzel haberlerle dönersin 2 gün sonra😊
Esarikay hulya_1919 sperm yumurtayı dolledikten sonra 6-10 gün içinde gidip rahime yerleşiyor. Yani yumurtlama günü hamile kaldiysan canım bebek en fazla 3-5 gündür rahimdedir. Değerin düşük olduğuna bakma sen. Düzenli artacak mı ona bak. Hayırlı olsun simdiden😀 Allah kavuştursun
hulya_1919 Nasippp canim ama iki katına çıkması lazım 😞 2 gün sonra şimdi bunun stresi başlıçak sevinemiyorum çünkü değer düşük yumurtlamadan sonra 12.gün bu arada
Nasippp hulya_1919 daha yeni canım gayet iyi değerin adetten 3 gün önce çünkü adet gününe kadar artar değerin artık rahat ol lütfen kimyasal diyip durma sağlıklı olacak sen kötüyü çağırıyorsun sürekli ama olmaz ki böyle ✨
hulya_1919 Tugce1803 insallah Allah razı olsun sağlıklıdır inş darısı hepimizin başına olsun iyiki varsınız çok destek oldunuz bana
Deebg Tugce1803 canım benim ayın 15ydi yumurtlamam yarın test yapsam çıkar mı sence adetime 3 gün kalmış olacak yarın
KucukAnne538 hulya_1919 Muhtemelen gebeliğin başlıyor 5den yüksek sonuçların ben öyle anlıyorum sabredelim bakalım Inşallah rabbim gönlüne göre verir de bebişime kardeş geliir. Umudunu kaybetme 3 gün sonra tekrar görüşeceğiiizzz🙏😍
hulya_1919 Nasippp inş canim bu kez iyi düşinim diyorum 2 gün sonramı 3 gün sonramı yaptırsam sence inş sağlıklı olur en kısa zamandada sana olsun inş 😘😘💞💞💞çok destek oldun bana Allah razı olsun bitanem
hulya_1919 Esarikay amin canım insallah hayırlıdır sağlıklıdır benim yumurtlamayı gördükten sonra 12.günüm Buğün
hulya_1919 Esarikay amin canım insallah hayırlıdır sağlıklıdır benim yumurtlamayı gördükten sonra 12.günüm Buğün
KucukAnne538 hulya_1919 Beklemekten zarar gelmez 3 gün sonra tam kesin belli olur diye düşünüyorum ben canimmm
Nasippp hulya_1919 bence bekle adet günü yaptır 🥰 2 gün sonra adet günün zaten o gün yaptır artık kendini üzme tamam mı.. Dua et bu kez bebeğim benimle kalacak de sağlıklı olacak poZitif düşün✨ Çok sağlıklı evladın olacak bu kez Allah’ın izniyle 🤲🏻
Deebg Blackkcat benimde senin belirtilere benziyor canım akıntılarım ve kasık ağrım oluyor yarın erken gebelik testi yapacağım galiba
Blackkcat Deebg arkadaşlarım gelecek birazdan,azıcık ortalığı süpürdüm şimdi kasığıma batma gibi ağrılar geldi,arda da başım döndü bugün onu unutmuşum😁yinede bunlar oluyor işte vücudum benimle oynuyor o yüzden takmıyorum batı beklicem sen yap bakalım merak ettim seninkini😊
KucukAnne538 hulya_1919 Amin Amin rabbim sana da en hayırlısını nasip etsin Inşallah hamişlerin duası kabul olurmuş sana da dua ederim merak etme❤🙏
KucukAnne538 hulya_1919 Sen kendini üzme stres yapmaman gerekiyor bu zamanda sen böyle yaparsan olur mu hiç? Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmaz ne olur üzmeyin kendinizi benim içim çok rahat kan testinde de değerin biraz yüksek idrar testinde de silik de olsa çizgi var. Çok kafana takip stres yapmamalısın cunki stres çok zararlii🙏
hulya_1919 Nasippp amin bitanem dua ediyorum Allah’ım yavrumu benimle sağlıklı bir şekilde gelişmesini nasip etsin ☺️☺️
CansuDRY hulya_1919 Adetime 4 gün kala kaset testle öğrendim. Yumurtlamanın 12.günüydü. O gün değerim 18 çıktı. Şimdi 28 haftalığız. Hayırlı olsun canım benim. Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Bosnian17 hulya_1919 benim de 23 çıkmıştı 😊 şu an 38+6 yız canım hayırlı olsun inşallah sağlıcakla büyüsün 😍😊🤲🏻