Mrs_ss İyi akşamlar 🙋🏻♀️ 19+2 haftalık hamileyim ve bir oğlum daha olacağını öğrendim 🙈 Abisinin adı Eymen ve şuan isim arayışındayım. Benim düşündüğüm 4 isim var oğlum da Ege olsun diyor 🙊 Sizce hangisi daha iyi olur, karar veremedik bir türlü 🤷🏻♀️ YAMAN AREN KUZEY KIVANÇ EGE
Mrs_ss Hamileanneler_25 teşekkürler Çınar'ı ben de beğeniyorum ama arkadaşımın oğlunun ismi olduğundan eledim 🙊
Mrs_ss Yzeze Ege tek başına basit kalıyor sanki o yüzden aslında ama oğlumu da kırmak istemiyorum bakalım nasip 😊
Yzeze Mrs_ss Ege aren Yada Yaman Ege olabilir o zaman. Ya da belki Egemen, Egehan olabilir. Biz de isim bulamıyoruz. Demir Ege diye düşünmüştük ama kimseye beğendiremiyoruz😄
Mrs_ss Yzeze Yaa şu isim bulmak ne kadar zor 🤭 Eşim de Yaman Ege olsun demişti. Demir Ege de gayet güzel bence, o kimselere hiç birşey beğendiremezsiniz zaten merak etmeyin 😂 sizin içinize sinsin en önemlisi o 🥰
Mrs_ss Evakurylenko Aren'i ben de beğeniyorum ama bazı kaynaklarda Farsça bazılarında Ermeni kökenli olduğu yazıyor o yüzden aklım karıştı 🤔