YoksaHamilemiyim Gul_ ilk 3 ay alınan kilo çok sıkıntı diye duymuştum. Doğumdan sonra verirsiniz inşallah 😊🌸
Lindam YoksaHamilemiyim Hiç endişelenme benim de en büyük korkum kilo almaktı ama 30 haftalığız ve hala kilo almadım. Sen bence çatlaklardan kork 🙈😅
MiniMiniPatiler Herkes az almis masallah ben 73 le hamile kaldim once ilk aylar kilo verdim sonra geri aldim birkac hafta öncesinde 88 kiloydum simdi tartilmaya korkuyorum😫 gerci pek de kafama takmiyorum saglikli olsun da bebegim inşallah Bu arada 39 haftaligiz ❤
Meleyke97 Sghslove ay ben etten hamile kaldigimim ilk gününden beri tiksindim((ne eg ne yumurta. Allaha agr gitmesin goege tahammulum yokya
Sghslove Meleyke97 ben ufak ufak yumurta yemeye çalışıyorum zorluyorum kendimi biraz ama et çok Nadir
Kayraymina YoksaHamilemiyim 51le hamile kaldım 5 haftalıkken bulantı kusmadan 48e düştüm şuan 25+2yim 58 oldum
Sema12 YoksaHamilemiyim ben 54le hamile kaldm suan 56.5im 28.haftamdaym tabi ilk 4 ay 52.5e kadar dustum o kilodan itibaren 4 kilo almisim 🤭🙊
As_1 YoksaHamilemiyim 35.6 haftalgm 53 te hamile kaldim en son 15 gün önce 67 idim biraz aldim 🤦♀️simdi kaçim Blmyrum