Belindaa Herkese merhaba 👋🏼 hamilelik boyunca mide bulantısını şiddetli yaşamadım çok fazla da kusmamıştım 4.ayda bitmişti. 7. Ay bitti bitiyor uyandığımdan beri baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum çok şiddetli gelip gidiyor sizde de oluyor mu veya oldu mu bayılıcak gibiyim
Deletedmom6 Belindaa Yok bende hiç artık onlar olmuyor 28 haftadayım geçmezse daha kötü olursanız bi doktora görünün.
Belindaa Deletedmom6 😔 bugun dr kontrolüm vardı salaklığım tuttu hiç bahsetmedim daha önemli şeyler de vardı ondan 😔
casper12 Belindaa demir hapı balık hapı herhangi vitamin kullanıyormusunuz. Çünkü ben o ılacları kullanınca bulantım oluyor.bıraktıgım an gecıuor.siz de böyle deneyeblrsınız bakalım ılaclarmı yapıuor.
Kayraruzgar FuatTataroglu ya bende 25+1 haftadayım hiç mide bulantım olmadı 24de başladı herzaman değil ama oldumuda kötü oluyorum bebeğin hareketliliği ile alakalı olabilirmi çok hareket edince oluyor sanki ?😕
Belindaa casper12 demir ilacını kullanıyorum da uzun zaman oldu yapıcak olsaydı yapardı diye düşünüyorum yinede denicem teşekkür ederim 🌠
mercan2020 Belindaa 27 haftadayim bir kaç gündür mide bulantısı yaşıyorum.ilk ay dan sonra ilk defa yasiyorum
Nihalcakmak58 Belindaa canim bas donmem olmuyo ama mide bulantim artti son aylarda 33 +5 gunluk hamileyim sabah gozumu acar acmaz kustum sirf safra kahvaltidan sonra bi daha altima idrarimi yapa yapa hemdee cok berbat bi durum Allah yardimcimiz olsun
Kubuuu1 Belindaa ben de 27+5 deyim mide bulantim oluyor ara ara sabahları açken geçen haftada bir kez istifra ettim ama demir hapının etkisiyle mu bilmiyorum hep alıyorum mide bulantısı yapan da o ama ilk defa istifra ettim hamileliğim boyunca
Svldlrbsy Belindaa benim 34. Haftadan beri var, sordum gayet normal Bi durum sıkıntı yapma dedi doktorum 😁 ki hamilelik boyunca hiç olmadı ben de sasırdım son anlarda olunca