YoksaHamilemiyim Merhabalar.. iki defa test yaptım ve ikisi de pozitif çıktı. Cuma günü de doktor randevum var o zaman emin olacağız nasipse. Sorum şu. Kaşık ağrısı yaşadım son 2 3 güne kadar, çok hafif de mide bulantısı yaşadım ama son 2 3 gündür hiç bi hareket yok vücudumda nerdeyse. Eğer şuan hamileysem (emin konuşmuyorum çünkü daha önce bir kez düşük yapmıştım) 5.haftaya yeni girmiş oluyorum. Hiç bi belirti hissetmiyorum. Bu zamanlarda nasıl belirtiler oluyor ve mide bulantısı hangi haftalarda başlıyor genelde?
Susamcik01 YoksaHamilemiyim herkes belirti hissetmez kuzum bence. Testlerinden emin olamıyorum ve adetin geciktiyse acilde gebelik testi yaptırmak istiyorum de ve git bence. Ben ne zaman gitsem doktorlar hemen yapıyor.
sumosgoksu YoksaHamilemiyim Evet canım muallakta kalmak da haklısın Ben de 2 tane test yaptım Adet günüm geçmedi henüz ama testler maalesef yanıltıcı olabiliyor silik de olsa pozitifi gördüm Ama daha önce bir düşük ve bir kimyasal yaşadığım için güvenemiyorum en kesin sonuç kan sonucu
Demirleblebi YoksaHamilemiyim belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Benim hiç midem bulanmadı ama ben ilk haftalarda çok uyuyordum. Akşam 9’da koltukta uyuyakalıyordum 😂
YoksaHamilemiyim Susamcik01 evet canım adetim 9 gün gecikti. 😊 Yurtdışında yaşıyorum biraz uzak doktorumun adresi cumayı beklemek zorundayım maalesef emin olmak için 🤷🏻♀️
Kayraymina Herkesin hamileliği aynı geçmiyor benim ilk hamileliğimde hicbir belirti yoktu hamileliğim boyunca sadece bir kere çıkardım ondada çiğköfte yemiştim o rahatsız etti bu çocuğumda 5.haftada başladı 17-18inci haftaya kadar devam etti
Susamcik01 YoksaHamilemiyim hayırlı diye dua et her zaman eğer gebeysen bizleride unutma dualarında 🙏🏼 Haberdar et bizleriii
YoksaHamilemiyim Susamcik01 yaa Allah razı olsun güzel düşünceniz için. 🌸 Siz hamile misiniz peki? Ya da çocuk sahibi olmak isteyenlerden mi?
YoksaHamilemiyim Demirleblebi herkes diyordur size ben de diyeyim “ şimdi bol bol uyu çocuk olunca uykuya hasret kalacaksın” 😄 kendimi bildim Bileli o uyku hep peşimde aslında 😄🌸
Susamcik01 YoksaHamilemiyim 22 aydır deniyoruz çikolata kisti tedavisi gördüm 2 kimyasal gebelik geçirdim şuanda 2 oldu oldu ovulasyon deniyorum ve çok istiyorum. İnaşşah allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip eder her gece ettiğim dua bu 🙏🏼
Demirleblebi YoksaHamilemiyim çocuk olmasına gerek kalmadı. Şimdi 34. Haftadayım ve 30. Haftadan beri uykuya hasretim. 😂
YoksaHamilemiyim Susamcik01 olacaktır Allah’ın izniyle. Yorucu bir süreç bu, anlıyorum sizi. Daha belli değil tabiki ama biz de 8 aydır deniyoruz. Olmazsa yine deneyeceğiz ve yine... Rabbim en doğru zamanda hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin size 🌸