MrsClk https://m.n11.com/casual-vista-travel-sistem-ana-kucagi-baston-bebek-arabasi-puset-P16415747 Bu bebek arabasından kullanan var mı kızlar ya ? Almak istiyorum, ilerde baston olarak kullanılabilmesi çok aklıma yattı ama kullanışlı mı onu bilmiyorum. Tekerlekleri küçük geldi gözüme sıkıntı olur mu hiç bir fikrim yok🤷🏻♀️
Gizemabc MrsClk biz de casual vista aldık. Almadan önce eşim bir sürü bebek arabası araştırdı, baktık birlikte. En son vistanın hem baston hem travel sistem oluşu, kolay açılıp kapanması kafamıza yattı, henüz kullanmadık; ama aldık
Ecrinnisa MrsClk bende çok beğenmiştim ama tek yön olduğu için vazgeçtim bastona geçtiğinizde çift yon kullanilamiyor
MrsClk Acemiveyalnizanne ben bizzat bu arabaya özel çok yorum bulamadım canım ya araya hep cadillac ve quantum yorumları karışmış oysaki çok farklı araçlar diğerleri baston olmuyor bile
MrsClk Gizemabc nasıl peki sağlam hissi veriyor mu? Ya şimdiye kadar aklıma yatan tek model ama çok yorum bulamadım
Acemiveyalnizanne Gizemabc sürüşünün iyi olmadığını ve ağır olduğunu yazmışlardı. Yani sanırım baston mantığı ile alınacağı için ağır gelmiş olabilir
Gizemabc MrsClk işin aslı ben görünüş olarak çok begenmedim. Kalabalık geldi bana; ama artık bebek arabası araştırmaktan sıkılmıştım🤦🏽♀️ Eşimin de mantığına uyunca-o çok begendi- almaya karar verdik
MrsClk Nur___ o niyetle bakıyordum aslında ama kullanan yorumları bulamıyorum çok fazla, tekerleklerinin küçük olmasındasın bir sorun olur mu diye tedirginim🙄
Nur___ MrsClk çevremde çok kullanan var ve memnunlar, bu memnuniyet kişiden kişiye değişiyor zaten, hepsiburadanın sayfasından bak istersen orada yorum oluyor genelde
Nur___ MrsClk aynen cnm, casual vista travel, yalnız bende tekrar inceledim, memnun olan da var, olmayan da, kullanıma göre değişir bence
MrsClk Nur___ evet bende baktım tekerleklerinden memnun değiller genel olarak. Benim evime çıkarken de hep yokuş🤦🏻♀️ Sanırım beni çok zorlayacak
Nur___ MrsClk işte hep risk ama belkide memnun kalacaksın bilemiyorum, ben bunu alacaktım son ana kadar kararlıydım sonra maliyetten dolayı alamadım, kraft nova travel aldım 2.el,tekerlekleri büyük ama rahat olur dedim
MrsClk Nur___ tekerleri büyük olanlar daha rahat sürülüyormuş mağazada ki satıcı öyle demişti. Bende bir bakayım senin aldığına, baston oluyor mu?