Umayerdal Bugün ilk randevumu shahla hanımla gerçekleştirdim. İlk izlenim olarak şunları söyleyebilirim. İlgili ve detaycı bi dr zaten ilk beklentimiz bu olmuyo mu bu dönemde ☺️ 2. Ayımı bu hafta sonladırdığım için baya bi tahlil istedi toplamda 7 tüp kan 1 de idrar tahlili verdim🤦🏼♀️ Konuşkan Sıcak kanlı ve tatlı bi bayan sabah 8 buçuktaydı randevum en yoğun dr oydu diyebilirim. Size de fikir olsun diye sizinle paylaşmak istedim🥰
Umayerdal Reyhan58 180₺-200₺ civarı olması lazım ben personel indiriminden yararlandığım için ücret ödemiyorum ☺️
Umayerdal Sdayvs Doğum hakkında henüz bilgi almadım canım ama bi yerde okumuştum normal doğum 4-4,5 bin sezeryan 5-5,5 bin ortalama diyolar
Umayerdal Selin27 baya pahalıymış ya ben dediğim gibi görüşmedim henüz daha çok yeni hamileliğim onları konuşmadık biz
Aybengulerim Ben de Shahla hanıma gidiyorum gebeliğimin başından beri, çok çok memnunum doktorumdan, çok tatlı Güler yüzlü ilgili rahatlatıcı. Ben SGK lıyım muayene ücreti 175 lira ama aynı zamanda tamamlayıcı sağlık sigortam olduğu için 117 lira ödüyorum. Doğum için de SGK ya normal 3000 sezaryen 3400 dediler, ana yıl başında zam gelecekmiş. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤗
Burcag Aybengulerim merhaba bende gebeyim shahla hanımı araştırıyorum biraz geç oldu sanırım ama siz doğum yaptınız mı kendisinde nasıl memnun kaldınız mı deneyimlerinizi ve izlenimlerinizi paylaşabilir misiniz :)
Aybengulerim Umayerdal 23+2 olduk bugün ☺️ 5. Haftadan beri shahla hanımla devam ediyoruz, bu Cumartesi gideceğim hatta 🤗
Umayerdal Aybengulerim Bnde ilk 8 haftalıkken gitmiştim şu an ben 10+4 üm şuan 12. Haftam bitince gidicem inşallah 🥰
Ghosttt Ozlemfde ben devamli gidiyorum 32.3 haftalık olduk çok şükür çok ilgili bir doktor ama doğumda nasıl hiç bir fikrim yok
Burcag Ghosttt doğum yaptım kendisinde 5 ay önce gayet memnunum işi temiz eli hafif pratik ve başarılı. Sezaryen oldum dikişlerden yana hiç sıkıntı cekmedm halen bse oldu mu whatsapdan yazar sorarm yardımcı olur