Nederlander Gzd_ öyle bi saçmalıkmı varmış acaba kağıt yetmiyor ne demek ya, sonucta sen oraya ücret ödüyorsun
Cansinsen_ Gulsevm ya canım keşke banada söyleseler o kadar merak ediyorum ki hep aynı cevaplar sanki ağız birliği yapmışlar bende demek ki öyledir diye susuyorum
Semaaonursnmz Nederlander 32 deyken 2430 du 46cm şimdi 35 in içindeyim kaç olmuştur bilmiyorum 2 hafta sonra kontrolum var bakalım
NurGrlek Songultombul123 özel birşey yapmıyorum canım evde ne bulursam☺️ peynir yumurta çok fazla tüketiyorum sadece pekmez falan içiyorum birazda genetik galiba 38 haftada yatisim yapılmıştı kizimda kilodan dolayı 3.500 doğdu sancı beklemek istemediler ilk doğum zor olur diye
Sseimmaay Fdle canım benimde öyleydi son iki ayda çok fazla alıyosun üzülme 😘ama sabah ve akşam birer bardak süt iç ister ısıt ister ısıtma
Bosnian17 Semrasaf yok canım seninki de iyi benİm 35+5 te 2700 gr 51 cm boydu bizim boy hep öndeydi ama ilk zamandan beri . Kilo 2 haftada 650 gr almış ben de şaşırdım normalde öyle çok bi kilomuz yoktu o yüzden senin de gayet iyi.
Aminem2020 Cansinsen_ bende farklı doktorlara gittim ama hepsi söyledi zaten net değil tahmini olarak söylüyorlar bacağından ölçüyor fl olarak onuda 7yle çarpıyorlar
SuleDoruk Fdle 20 hafta da 663 grama herhanfi birşey dedi mi doktorunuz? Benim 420 gr olan bebeğime çook ilerde. Şeker sıkıntın çıkabilir dedi😑