Asd92 Kızlar merhaba bu hastanede embiye hanıma kimler gidiyor memnun musunuz ücretleri nedir? Ayrıca bu hastanede detaylı ultrason fiyatı nedir
OznurC Şimdi canım ben 6. Aydan beri gidiyorum yani 2 kere gittim ve çok memnun kaldım çok ilgili biri normal doğuma daha yatkın 100 tlydi sanırım muayenesi detaylı Ultrason fiyatıda 260 tl
Asd92 OznurC peki kaçıncı ayınızda geçtiniz. Bende çok soruyorum ama kusura bakmayın. Bende geçmeyi düşünyırum o nedenle soruyotm
Asd92 OznurC iyi yapmşsnz bende inş ona geçcem. Birde postun birinde gördüm bir arkadaş yazmış embiye hanımın muayene ücreti 95 diye. Acaba bu eski fiyat mı?
Ecrinbzkrt Sibl8 ben ona gıtmek ıstıyorum fakat bugun aradım cok yogun oldugunu kasım basına kadar dolu oldugunu söledıler kasım başı şansımı yıne denıcem eger yıne alamazsam baska doktor bakıcam ordan
DEF Sibl8 ay evet ama boş randevusu yok 2 ay sonrasına bile bulamıyorsun adamın 1 senelik randevusu dolu heralde😂
Sibl8 Ecrinbzkrt kemal bey cok dolu oluyor ya dogru ama bundan 2 sene once o kadar dolu degildi demekki herkes gidiyor
Ecrinbzkrt Sibl8 herkez cok yogun doktor dedıler aradıgımızda hastaneye gecmeden once benım clıstıgım bınaydaydı muaynanesı hastaneye gecınce baya fazla olmus hastası ama cıdden iyi doktor
Buseeeeee Benim doğumumu embiye hanım yaptı doktor değil bi abla allah ondan razı olsun sıkıntılı bi gebeligim vardı ama konuşmasıyla desteğiyle herşeyi birlikte astik normal doğum yanlısı hatta söyle soyleyim benle birlikte 3 kişi vardı 1le okadar ugrasmasina rahmen açılması olmadi sezaryan yaptı cok üzülmüştü için rahat olsun ne yaptığını bilen bilinçli bir doktor.