Sema1991 Delal123 ben 3. Bebeğimi doğuracağım bana 1. gebelikte dahi çatı muayenesi yapmadılar 2. De de yapmadılar 3. Kez hamileyim şuan 33. Haftalık hala çatı muayenesi olmadım Sürekli muayene etmekte ne biliyim yani zarar vermez mi size doğumu hızlandırmaz mı ?
Selinish_ Açıkçası bende korkuyordum . Ama en başından beri en sağlıklı Doğumun normal Doğum olduğunu bildiğim için buna kendimi yavaş yavaş hazırlamaya çalıştım . Ve öylede oldu , korkulacak hiç bir şey yokmuş inan. 😊 sadece kendini kasma ,
Dorukunannesi95 Her muayenemde oluyorum çatı muayenesi (37+5.haftam) açıkçası zayıf ve çok ince parlaklı ise doktorun hissetmiyosun ebe bakmisti hic canim yanmamisti😀 ama doktorum bayaa tombul onun muyenesi com canimi yakmisti
Delal123 Dorukunannesi95 ya alttan bakıldığı zamn mı çatı oluyor yani banada öyle bakıyorlar ama kanallara falan bakılıyor dediler
Slinn Hiç kendinizi korkutmayın boşuna. Bende burda okuduklarımdan sonra korkunç can yakan bişey sanıyordum ama derin nefes alıp onu bırakana kadar bitti ve bu muydu dedim kalkarken çataldan😄
Selinish_ Delal123 36+5 te gittiğimde nts de sancılarım düzenli çıkınca bir de alttan muayene yapalım açılman var mı dedi.
Delal123 Ben hastanede yattım geçen hafta gelen geçen baktı hepside iri iri erkek doktorlardı hem utamdım hem acıdı.
Esrac 36+4 teyim hiç çatı muayenesi olmadım iki Haftada bir muayene oluyorum her sefer korkuyla gidiyorum ha bu hafta olcam ha diğer hafta diye☹
Delal123 Esrac keşke bende öyle olsam 32 haftada başladılar bakmaya şimdi 36 +2 oldum yine gitsem yine bakacaklar
Delal123 Esrac suyu az ama idare eder dedi. Hastaneye yattım o yüzden baktılar sanırım. Ama sizi korkutmak gibi olmasın da ben her gittiğimde korkuyorum kanallarım darmış o yüzden bana çok acı veriyor bakarken. Herkeste bir olmaz tabii
Delal123 Esrac yok sezeryan demedi ama normal de demedi. Başı aşağıda normal doğum için duruşu uygun ama kanallar dar olınca nasıl olacak bilmiyorum