mervella Ayse_4141 konak hastanesine ne zaman gitsem sıkıntı yaşadım hem fiyatları çok yüksek (özel sigortalıyım)
_zehra_ Ayse_4141 bende izmitteyim Konakta arkadaşım doğum yaptı temel bey e gidiyodu. Doktoru seviyordu ama hastane ıyi değil bence . Saçma sapan prosedürleri var .odaları çok küçük. Ve her gittiğinde 1 saate yakın bekliyordu. Ben umuttepeye gidiyorum max 10 dk geciyo randevu saatim
Rabia83 Ayse_4141 ben de izmitteyim canım 22+3 üz şuanda .. akademi Nuri bey e gidiyorum bende çok ta memnunum
Aysenur_dursun7841 Ben izmitliyim ama karabükte yaşıyorum ama doğuma oraya gelicem nasip olursa konakla ilgilide iyi şeyler duymadım cnm ya
Ayse_4141 Hım Bnde hamileliğimn basndn beri oraya gdyrm ama deyiştrsemmi diye dusunuyrm ama doktrmda en başindn beri takip edıyo kararszm
mervella Ayse_4141 hastaneden memnunum doktorumdan da,dediğim gibi özel sigortalı olduğum için fiyat fark ediyor bir de doktora göre değişir fiyat. Benim muayenem 220 tl. Telefonda arayıp hastaneden doktorlar ile ilgili ücret bilgisi alabilirsiniz
Ayse_4141 _zehra_ bnde doktrmdan memnunum aslında ama muane ucrtlrı cok pahali sureklı çikıyo gcn hafta gıttm 145 ckmşti kararsız kldm
Ayse_4141 Bn 5 sene once orda Ertan izgice gıdıyrdm smdi ise konakta Firdevs hanıma gıdıyrm muane ucrtlrı cok pahali her ay cıkıyo nedense fiyatı sız orda ne kdra gıdıysnz muane ucretı
Ayse_4141 Yenianne26 o hastanede Ertan byde iyi ama doktor degstrmk ne kdr doğru blmıyrm pkı dogum ücrtlrı ne kdr
Zehra87 Merhabalar bende izmitte yaşıyorum. Lütfiye Hanıma gidiyorum özel muayenesi var çok memnunum. Ama doğumu hangi hastanede yapacağıma henüz karar veremedim Akademi Hastanesi olabilir. Akademi hastanesinde doğum yapan var mı acaba?