Yenianne26
Merhabalar dün gece 17 tansiyonla hastaneye gittik acildeki doktor bebeğin suyunun azaldığını sınıra geldiğini ve kendi doktoruma muayene olmamı söyledi. Bugün kendi doktoruma gittim bebekte herhangi bir sıkıntı yok fakat suyu azalmış bide baş aşağı dönmüş 22+1 haftalık hamileyim şuan normal mi yaşayan var mı sürekli yatmam gerektiğini söyledi
1seda1belinay
Canm merhaba benm ilk bebegım de 32 haftadaydık su da asırı azalma var denildi ve sıkntı olacağını soylemıstı doktorum ve hareketlerde azalma vardı cok ca su ıcmemı soyledı 2 gun boyunca bol su ve istirahat vermstı ayriyeten havuc suyu bbek amınıyon sıvısını arttırmaya faydası var demstı onuda bol bol sıkıp ıcmstım 36 haftayaa kadr bekledik sancım geldgı ıcn bebkte 36 hafta da geldi
08092018
Merhaba,22+2 deyim ilk başta benimde suyum azalmıştı sebebi kesenin zarı yırtıldı.1 hafta hastanede antibiyotik tedavisi oldum kalan su gelmeyince taburcu ettiler.Daha sonra kontrole geldim suyum tamamen bitmiş yatışım yapıldı bebek yaşıyor bebeğe ciğer gelişimi için iğne tedavisi uyguluyorlar.Şuan bebeğin ciğeri tam gelişmediğinden küveze alamadılar karnımda ölmezse 2 hafta sonra küveze alınacak.Eğer bebeğin ömrü yoksa bir şekilde maalesef dünyaya gelemiyor nasipte varsa her türlü yaşıyor rabbim yaşatıyor..
Yenianne26
Benimkinde ciddi azalma yok sınırı inmiş daha inmemesi gerekli dedi çalıştığım için şuanlık 20 gün rapor verdi tansiyonla alakalı olabileceğini söyledi yani bebek kalp a taşında yada gelişmesinde herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi bakalım Rabbim ne nasip ederse onu yaşıcaz 🤲