Gokce_ 12 haftalığım. Kızlar artık yemek yemek istiyorum gerçekten aç dolaşıyorum bebeğim beslenemiyo diye korkuyorum bir yandan bir Yandan da çok halsizim. Gündüz doğru düzgün bişey yiyemiyorum yediğim zamanda inanılmaz bir mide yanması. Ve sonuç her akşam kusmak. Hasta oldum birde gribim çalışıyorumda çok zorlanıyorum artık :( ne yapabilirim bir önerisi olan var mı bulantıyı geçirecek vs
DEF Gokce_ tuzlu çubuk ve leblebi önerebilirim kendini aç bıraktığın sürece miden daha çok bulanıcak. Denediysen doktorunda mide bulantısı için ilaç isteyebilirsin 🤷🏻♀️
DEF Gokce_ evet kesiyor rahat ediyorsun heleki sen çalışıyormuşsun mecburen kullanman gerekiyor doktorunun tavsiye ettiği bi ilacı alıp hemen başla en azından düzgün beslenirsin rahat edersin
Gokce_ DEF pazartesiye kadar dayanabilirsem dayanacağım kontrolüm var yoksa erkenden gideceğim bu gidişle çok sağol canım
Kadriye-melek1 BenM 5 haftalıkken başladı 20 li haftalarda bitti ama ömrümden ömür gitti zofer diye bi ilaç kullandım bana iyi geldi . Patates yiyordum sürekli bişey yiyemiyordum şimdi 30 olcaz yine bulantım başladı
Gokce_ Kadriye-melek1 bende çok kötüyüm açım resmen yediğim zamanda yediğime pişman oluyorum kan kusuyorum resmen zorlanmaktan artık
Evrmpk Bana da ilaç vermişti bulantı için ama o da halsizlik yapmıştı kullanmamıştım canım bulantılar geçene kadar serum takıldı bana o çok iyi gelmişti 14. Haftadan sonra da tamamen kesildi inşaallh Senin ki de bir an önce biter
Gokce_ Evrmpk bulantıyıda geçtim canım böyle hiç bişey yemek istemiyor ama açlıktan ölüyorum çok tuhaf bende anlamıyorum Allah ım yardım etsin hepimize inşallah
Kadriye-melek1 Gokce_ canım ben en son kan kustugumda hastaneye yatış yapıldı bi git sen geciktirme çünkü bebeğe beslenme açısından bi zararı yokmuş fakat senin vücudun susuz kaldığı için sıvı kaybından troid değerlerin sıkıntıya girer benim öyle oldu