Balimkiz Bende gaviscon kullanıyorum ama geçmedi gibi yemeklerden sonra 2 tatlı kaşığı içiyorum sizler nasıl kullandınız
ZehraAlbayrak Balimkiz yemekten oncede icin sonrada. Yatmadanda hemen icin. İctikten sonra hic su icmeyin etkisi gider
pnrozblt Balimkiz ben kafama dikiyorum çünkü ağrım oladar çokki çalıştığım için sağlıkçıyım zaten sorun olmuyor🤔
Esra2019 Balimkiz bana doktor günde 4 kere 1 kapak iç demişti ilk zamanlar öyle yaptım şimdi eskisi kadar bir şikayetim olmadığı için sadece kaynama yapınca içiyorum o da gece yatmadan hemen önce bir kapak kadar
lazkizi61_ Balimkiz kaç haftalık hamilesiniz. benimde çok ağrıyordu gun de 3 kez aldiğimda oluyodu ve iki kaşık bi sure kullandım çok şükür geçti şuan almıyorum şurubu
Sevgi8955 Mide yanmam.ne zaman olursa o zaman iciorm.genelde yemektem sonra gece oluo bir yemek kaşığı iciorm.pesinede su iciorm valla 5 dk.da.gecirio cok.sukur
Baybgirl Sevgi8955 bendede yanma oluyor doktorum fazla baharatlı yeme dedi öyle yaptıktan sonra yanmamaya başladı ve ilaç içinse yemekten önce içersen sonrasında o yemek mideni yakmayacatır
Balimkiz pnrozblt bende valla sorma mahvoldum 18.haftaya kdr mide bulantısı şimdi 19+5 olduk deli gibi midem yanıyo