Almila08 Merhaba kızlar aranız da progestan 100 mg yumşak kapsül kullanan var mı ? Ve yan etki gören var mı ?
susu8 Almila08 merhaba canım, progestan 200 mg kapsülü fitil olarak kullanıyorum. Doktorum bu şekilde kullanmamın hem daha iyi olduğunu hemde ağızdan alındığında çok ciddi baş dönmeleri yaptığını söylemişti
Buketttt Almila08 Hayir canim hic yan etkisi yok fitil olarak alirsan. Ağızdan alınırsa mide bulantısı ve baş dönme gibi şikayetler yapıyor muş, ben 200 ml günde 3 kere kullanıyorum ve iğnesini de tabi
Sumeyye_g Almila08 ben kullanıyorum gündüz gün içinde çok bi etki yapmıyor ama akşam kullandığımda evde bir uyku hali yapıyor bazılarında öyle baş ağrısı halsizlik serselik gibi uyku hali yapar normal eğer öyleyse doktorunuza sorun vajinadan kullanın
Zynpbanu Almila08 ben 1 ay kullandim gunde 2 kere. Yan etkilerini cok yasadim canim uyku hali bas donmesi el ayak titremesi degisik bir ilac 🤔
susu8 Almila08 fitil olarak kullanıldığında bi yan etkisini görmedim 3 aydır günde 4 tane kullanıyorum. Sadece ilaç bir süre sonra geri geliyo bu yüzden günlük ped kullanmanı tavsiye ederim
susu8 Buketttt sık sık değiştirirsen bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Doktorum hiç kullanma demedi bana. Günde en az 7 tane değiştiriyorum. Yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum çok şükür hiç enfeksiyon kapmadım.