Burcumunannesi 38+2yim dayanamiyorum. Nefes alamayacak kadr büyüdü karnım. 2cm açılmam var başkada yok. Yumuşama Bi de. Sirtim agrıyor. Saliselik bel ağrısı günde 1kez. 40haftaya kadar napacam ben 😪😪😪
Nisaa11 Burcumunannesi biz napalım canım 🤷♀️ 39+3 oldum. Yatakta dönmem bile eziyet. Bir de ilerleyen haftaları düşün. Şikayetçi olmamak lazım. Sabır. Sonucu güzel olacak onu düşün hep o zaman her şeyi unutacağız
GizemBeidokhti Meryem ana otu diye birsey varmıs. Bir de hurma. Herkes bunları yiyip iciyor acılma icin. Sen denedin mi?
2kizanasi böğürtlen veya ahududu yaprağı çayı var bi araştırın doğum için faydalıymış belki size de iyi gelir 🤷♀️ Allah yardımcınız olsun
2kizanasi böğürtlen veya ahududu yaprağı çayı var bi araştırın doğum için faydalıymış belki size de iyi gelir 🤷♀️ Allah yardımcınız olsun
Makarna 41 haftalık olarak yatıp kalkıp bende böyle yakınıyorum😭 en yakın zamanda kucağımıza almak dileği ile... 🙏
Eceyavuz Bende 38+3 üm sadece adet sancısı gibi ağrı cekiyorum özellikle akşamları açılmam yok .. karnım da daha düşmedi gelcek gibi görünmüyor.. doğmayacaksa bu adet sancısına benzer ağrı ne 😥😥