Hasretdilmac13 Merhabalar ben 5 yıldır sağ kulağım duymadığı için işitme cihazı kullanıyorum . Şu an anda hamileyim bebekte etki edermi? Aynı durumu yaşayanlar ya da bilgisi olan varmı ? Şimdiden çok teşekkür ederim 🙏
Meleginannesi55 Hasretdilmac13 etkilemeyen bir aile tanıyorum eşi ve kendisi işitme engelli ama çocuklarında böyle bir durum yok stres yapmayın ama olursa da allahtan bizlere de olabilir🙂
Seymk Hasretdilmac13 anne ve baba işitme engelli olup 2 çocuklarında işitme sorunu olmayan bir aile tanıyorum. Korkmayın etkilemez inşallah
Minikkuzuma Hasretdilmac13 canım 5 yıldır demişsin sonradan olmuş ki doğuştan anne babası işitme engeli %90 olup ta kızlarının gayet sağlıklı olduğu bir akrabam ver hiçbşrşey olmaz Allah’ın izni ile ☺️
Hasretdilmac13 ozguk yok onu sormuyorum ben duymuyorum diye bebekte etki edermi kulaklarında bir sorun çıkarmı demek istedim ?
Guldenece_2525 Hasretdilmac13 anladığım kadarıyla engeliniz doğumsal değil sonradan olmuş..bebeğinizi etkileyeceğini hiç sanmıyorum...
Hasretdilmac13 Guldenece_2525 yok doğuştan değildi 25 yaşındayım 20 yaşında cihaz kullanmaya başladım
Serap46 Hasretdilmac13 allah acil şifalar versin umarım sağlığınıza kavuşursunuz, ama şaka mı yaptınız ciddi ciddi mi sordunuz gerçekten anlayamadım? Yani 5yıl önce oldu diyorsunuz genetik doğuştan gelen bir şey değil demek ki?
Hasretdilmac13 Serap46 amin çok sağolun 🙏 yok gayet ciddi sordum 20 yaşına kadar cihaz kullanmadım yok duymamaya başladım geçici işitme kaybı değilmiş bu yüzden 5 yıldır cihaz kullanıyorum
Serap46 Hasretdilmac13 çok çok geçmiş olsun. Sonradan olan bir şey olduğu için işitme engeli olmayan herhangi birinin çocuğunda olması ihtimaliyle aynıdır sizinki de. İçinizi karartmayın bu yüzden.