Nisaa11 Kızlar dün nst ye girdim doktor doğum yakın dedi sancılardan dolayı. Eğer perşembeye kadar doğmazsa gel çatı muayenesi yapalım dedi. Ama doğum şekli belli değil bebek iri olduğu için 4000 kilo imiş. ( maşallah ) bende sezeryandan korkuyorum normal doğumun hızlı ve başlaması içim ne yapabilirim?
HilalAltun Nisaa11 hurma yiyin.. sıcak duş alıp belinize masaj yaptırın eşinize. Merdiven inip çıkın. İnşallah kolay olur
Esinserkan Nisaa11 bende de aynı sorun bebek iri perşembe gel dedi hala 3 gün de bir çağırıyor artık gerçekten doğurmak istiyorum. Bende 39+4 üm
YesimOzan 39+3 günlüğüm ağrılarım var kemiklerim batıyo artık yatamıyorum bile bi yere yürümeye halim yok doktor yatırmak yerine 3 gündr bir çağırıyo
Nisaa11 YesimOzan ay bu aynı ben. Hele oturduğun ta da yattığın yerden kalkınca o ayaklarının üstünde dikilince o acı 🥴
Nisaa11 YesimOzan bide doktor bana perşembe günü çatı muayenesi yapacağım hazırlıklı gel dedi hazırlıklı derken ne demek istedi acaba
YesimOzan Nisaa11 ya yatıyorum karnımın acısından dönemiyorum ağrım var diyorum nts bakıyo sancı yok acılma yok eve git kıvranıyorum artık son 4 günüm yatırmak yerine hala 3 günde bir gel diyo
YesimOzan Nisaa11 bana hiç bişi demedi daha persembe gel o kadar suan yatıyorum ama karnım acıyo ama hiç kimse yatıralım demiyo
Nisaa11 YesimOzan beni nst de sancım çıktı ama. Ayrıca çatıdan sonra belli olacak doğum şekli. 🤦🏻♀️ Merakla bekliyorum