hulyafatmadmr Arkadaşlar 8+0 hamileyim. Bugün adet günüm normalde. O yüzden mi böyle adet sancısı çekiyorum? Adet dönemindeki gibi aşırı değil ama kasıklarıma hafif ağrılar giriyor. Normal bir durum mu sizce?
DilekH hulyafatmadmr 3 ay çektim ben canım her adet döneminde ağrım oluyordu. Doktorum normal olduğunu ve vücudumuzun hamilelik dönemine alışana kadar normal karşılandığını söyledi.
Senatorun hulyafatmadmr canim bende 8+2 yim benimde surekli regl sancisi gibi sancim oluyor doktor normal olabilicegini hatta adet doneminizde ufak kanama bile gelebilicegini soyledi fakat kanama gecede gelse gunduzde gelse her kosulda aramami soyledi
hulyafatmadmr kartanesi26 teşekkür ederim çok sağ ol canım. İnsan ister istemez her şeyden kuşkulanıyor.
hulyafatmadmr Senatorun belki de ondan dolayı çok az akıntıyla karışık lekelenme görüyorum. Geçen hafta başlamıştı. Progestan kullanıyorum. Acile de gittiğimdw bir sıkıntı yoktu. Dün yine başladı çok az geliyor
damlac hulyafatmadmr canım 8+4 deyim. Benim de geçen hafta adet dönemimdi ve aynı şekilde ağrılarım vardı. Hatta ben de yazdım buraya. Merak etme normal 😊
belguzar_123 hulyafatmadmr aynı bende 8 haftaligim ve aynı adet tarihim buyun aynı ağrı bendede var sanırım normal
damlac hulyafatmadmr kaygılar tavan bir şekilde yaşıyorum, herşeyden korkuyorum ama şükür sıkıntı yok. Akşam dokuz da randevum var bebeği göreceğim. İnşallah herşey yolundadır 🙏🏻