filiz08 Gebelikte kullanan var mı?Emrirrken kıllanmıştım faydasını da görmüştüm.Şimdi tahlillerimi aldım aşırı düşmüş B 12 m.İğne verdi doktor kullanan var mı merak ettim
NurGrlek filiz08 kizimda kullandım şimdi yine düşük çıktı 96 henüz Dr gitmedim sizin kaç çıktı acaba ?
Sevilypc filiz08 bunu ilk kez duyuyorum. Ilk hamileliğimde de kullandım haftada 1 tane olarak. Bunda da aynı şekilde kullandım. 5 ampül.
filiz08 Sevilypc değeriniz kaça düşmüştü acaba benimki aşırı düşmüş ve daha öncedende bu şekilde kullanmıştım.Önce5 gün sonrada hafta bir gün
filiz08 Sevde25 toplam 5 tane sonra tekrar yazdırıp devam etmem gerekiyormuş.Doktor öyle söyledi bu gün.Daha önceki tedavimdede böyleydi o zaman ancak yükselmişti
filiz08 NurGrlek bende daha önce 96 ya düşmüştü ve kendim de gark etmiştim iyice unutkan şaşkın olmuştum.Şimdi 87 ye düşmüş ama farkına varamadım hiç
filiz08 Sevde25 ben daha önce kullandığım için biliyordum gelip size yazdırsam olur mu dedim .Evet dedi devamını da yazarım dedi.Sizin durumunuz farklı mıdır bilemem tabi ama ben hafta da bir bitip ayda bire düşünce ancak normal değerlere çıkmıştı b12
merveker filiz08 ben de kullandım 5 tane haftada 1 olmak üzere. Sonra tekrar kan verdim ve değerlerim düzelmişti.