Gulbgn 28 hafta olacam kızlar ne zaman bebeklerim kıyafetlerini yıkayıp utuledınız hazırladınız herseyı
Bsraermis8 Gulbgn 30. Haftada başlamıştım yavaştan . Hani sonlara doğru yapasim gelmez agirlasirim diye
Cansellaslan Gulbgn 31-32 gibi yavaştan başlamıştım incik boncuk birsürü yıkanacak eşyası oluyor her şeyini de ütülemiştim🙈
UmudumOldun Gulbgn 31 haftada başladım Gerçekten gece birakmayin . Şuan 34deym. Dolabı hazır ama hastane çantasını hazırlamak o kadar zor geliyor ki hala yapmadim ☺️
Gzds Bende 30 da bitirmiştim herşeyi hastane çantası bütün kıyafetlerini şuan 34 hafta ve kolumu kaldırmak istemiyorum iyiki yapmışım diyorum çok fazla ağırlaşıyor insan hemen halletmekte fayda var
Deletedmom029 Gulbgn ben bu hafta başlayacağım inşallah 28 deyiz. Erken doğum riskim var. O yüzden hazırlamam gerekiyor. Bence almışsanız ertelemeyin artık ha doğdu ha doğacak modunda olun.
pnrozblt Gulbgn ben beşik + bebek arabası +dolap aldım ağırlaşırsam koşturamam diye birde çalışıyorum sadece pazar günleri iznim..