A_Hatice Hamileliğiniz adetiniz kac gün geçti mi öğrendiniz 2 gün gecti negatif çikti şuan 6 gün oldu adet olmadim negatif çıkıp hamile olan var mı?
busepinar A_Hatice bende adetim 4 gün gecikince idrar da negatif çıkmıştı sonra kan testinde 2000 küsür çıkmıştı 😂
G-D27 A_Hatice A_Hatice benim 2 gün geçince öğrendim test de silik çizgi çıktı kan testinde tam belli oldu
begumseker 5 gün geçmişti adetim testte çok silik çıkmıştı:) hemen hastanede test yaptırmaya gitmiştik pozitif çıkmıştı.
Deletedmom0810 A_Hatice 2 gün gecikmişti acilde kan testinde doktor sınırda demişti 5 gün sonra yeniden kan verince çıkan sonuçtan kesin olarak öğrenmiştik
Syka7 A_Hatice evet canım benim ilk negatif çıktı bir hafta sonra bidaha yaptım silik çıktı kan verdim sonra zaten 😊
A_Hatice Sağolun güzel anneler ve hanımlar... Aslında düzenli adet oluyorum 3 senedir kızımin doğumumdan beri ya 30 gününde yada bir iki gün önce ya da bir iki gün sonra oluyodum sadece bu adetimden önceki adetim on gün gecikti ama o ay korunuyoduk bu ay istiyoruz yapinca çikmayinca fikirlerinizi almak istedim şuan adet günümü 6 gün geçti acaba var mi diyorum fazlada heveslenmiyim diyorum 4 gün önce negatif çıkınca.