Busy92 Annişler selam ben bir hafta sonra kıyafetleri yıkamaya başlayacağım ama beyazlar dahil olmak üzere yıkama talimatlarında 40 dereceden fazlaya gerek yok yazıyor. 🤷🏻♀️Hangi deterjanı kullandınız birde illa 60 derecede mi yıkamalıyım ? Öptüm sizi❤️
_busra Busy92 ben uni baby sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım. Yeni alınan kıyafetler aşırı kirli olmadığı için 30 derece yeterli dedi herkes. Bende öyle yaptım 30 derecede 1 buçuk saat yıkadım ütüledim 😊
Busramerve Busy92 bebek kıyafetleri 30 dereceyle yıkanıyor canım. Ben dalan roxy granül sabun kullanıyorum bebek çamaşırları için.30 derece 14 dakikada yıkıyorum. Sonra da 20 dakika ek durulama yapıyorum.
Monna Busy92 Duru granül sabun kullanıyorum 30°’de yıkayıp ekstra durulama yapıyorum. Bu arada yumuşatıcı tavsiye edenler olmuş. Altı yıllık evliyim evime hiç yumuşatıcı girmedi. Yetişkinler için bile zararlı iken bebeğinize kullanmadan önce bir kere daha düşünün derim
Kaysenur61 Busy92 ben babyme kullanıyorum mavi olanı koku ve kalıntı bırakmayan bi deterjan. Yumuşatıcı kulanmanızı önermem parfüm kokusu bebeklere iyi gelmiyor
Sedakrt Busy92 ben sivenonun doğal çamaşır deterjanını kullandım uni baby ye oranla biraz daha pahalı ama indirimden almıştım kokusuz🙏🏼
Lindam Busy92 ben bugün dalan sabun organik sabun aldım rendeledim ve sıcak suda eritip ağzı kapalı bi şişeye koydum. Ev miss gibi sabun koktu 😍 Onunla yıkayacam giysileri. Bende şunu merak ediyorum bazı giysiler beyaz üzerinde renkli yazılar resimler var onlar beyazlarla mı yıkanmalı renklilerle mi🙈 Renkleri birbirine bulaşsın istemiyorum bilen yazarsa sevinirim.
Evrem1 Ben dalinin deterjani ve yumusaticisini aldim. Kokusu bebek kokusuna benziyor :) ama piyasadakilerden hepsini de zaman zaman deneyecegm çünkü hangisinin iyi oldugunu bilemiyosun. Ben 40 derecede yikadim ve ütüledim.
Hasisinmelegi Yumuşatıcı asla kullanmam evime sokmadim hele ki bebek kıyafetleri için aman diyim kullanmayın. Ben baby&me sıvı deterjanini aldım içerik olarak temiz leke çıkarıcı olarakta o markayı çok tavsiye edenler olmuş ama granül sabun da iyi diye biliyorum
Nevo Busy92 Dalan roxy matik kullanıyorum bazen 30 bazen 40 derece yıkıyorum yumuşatıcı hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum ütüleyince yumuşacık oluyor zaten leke de çıkarıyor memnunum
ozgeya Busy92 Duru Granül kullanıyorum,çok da memnunum. 30 derecede 30 dakikada yıkamanız yeterli oluyor.
UmudumOldun Busy92 duru granurle 40 derecede yıkadım . Hassas battaniyeleri havluları 30derecese yıkadım. Miss gibi kokuyorlarrrr🙈😀
ozgeya Gizemelmas İlk zamanlar dalan roxy kullanmıştım evet arınmıyordu.Onu da bebeğimin sürekli hapşurmasından farketttim. Sonra hemen Duru granül’e geçtim.aylardır da kullanıyorum.beyaz sabun olduğu için arınmama sorunu yaşamadım.
oznurckose Dalan roxy ile yıkadım 30 derecede 1 saat 6 dakika yıkandı ardından 20 dakika durulama yaptım çok güzel oldu