Bebek_ Derya2727 vlla canım bnde 1 kere düşük yaptım bi kere kürtaj ikisi arka arkaya olmuştu kürtaj olali 5 ay oldu stres yapıyorum olmuyo
Beyzaharun Derya2727 iyide kürtajdan en az 3 hafta ilişki yasak , rahimin iyileşmesi gerekiyor bence acele etme ben mart ayında kürtaj oldum şuan yeni hamileyim yani baya bir korundum , korktum açıkcası ara vermelisin bence
SEVTAP3418 Bende kürtaj oldum iki defa boş gebelikten sonra şimdi korkuyorum hamile kalıp aynı şeyleri yaşarım diye bütün test yaptırdık hiç birşey çıkmadı kan pıhtılaşması bile yok bende coraspirin verdi doktor aama cesaret edemiyorum
Haree Ben de 23 gün önce oldum artık adet olduktan sonra denemek istiyorum doktorum 1 ay bekle korun sonra denemeye başlayın demişti.Bakalım artık kendimi hazır hissediyorum, çabuk toparladım kendimi çok şükür.strese girmeden ne zaman olursa kendimi şartlamadan oluruna bıraktım @Derya2727
dfnomr Derya2727 doktorum 3 ay korun dedi canim herkes korunma bir sey olmaz dedi ama ayni seyleri bir daha yasamaktan korktum 3 ay korundum 9 ay sonra hamile kaldim yani bir yil gecti kurtajin ustunden rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah en uygun zamanda sanada
FZehraColak bende 33 gün önce dış gebelikten dolayı kürtaj oldum. (5+4) Kürtajdan hemen sonraki gün metex iğne 70 mg vurundum. kanamam 10 gün önce bitti. Henüz adet olmadım. Korunmak istemiyorum. sıkıntısı olur mu acaba? Doktor korun ya da korunma diye bir bilgi vermedi.
Vera18 İlk kürtajdan sonra 2 adet dönemi korunmuştum bıraktıktan sonra hemen hamile kaldım. 2. Kürtajdan sonra da 6 ay korunmuştum bıraktıktan 3 4 ay sonra hamile kalmıştım. Stres yapmazsanız rahmin içi temizlendiği için hamile kalma oranınız çok yüksek. Kürtajdan sonra adet görmeden hamile kalanları görüyorum doktorlar bunu kesinlikle önermiyor. Mutlaka 1 adet dönemi de olsa kendinizi dinlendirin ☺️
Blackkcat Derya2727 çok geçmiş olsun,martta kürtaj oldum 2ay korunduk,sonrası hala olmuyordu ki geçen ay kimyasal oldu,inşallah senin hemen olur,hemen olanda var canım
Merryy mucizemgelsin kürtajdan sonra 1 ay ilişki yasaktı bizde bende sonraki aylarda hamile kalmıştım galba üzerinden 5 sene falan geçti tamda hatırlamıyorum sizi doktorunuz bilgilendirmedi mi yasak yada korunun diye