Um07 sinir olunmayacak gibi değil benim Doktorum özel ama 16-20 ye kadar net söylemez o çocuğun sağlık durumuna bakar biraz riskli gebelik geçirdim o hep diyordu ki bebeğin sağlıklı cinsiyete takılma felan🙅♀️ Bi velim hemşire devlette Dedi bizim kadın doğumcu seni bekliyor gelsin ona söylicem cinsiyet ama bi makinası var ki görmek ne mümkün müneccim olmak lazım oda kız gibi görünüyor Dedi ama net değil...ara sıra sorunlarım olduğunda gittiğim yakınımda bir devlet hastanesi var polikliniği yani oraya gittim orda söylemiyoruz dediler yarabbim öyle de merak ediyordum ki,çünkü rüyamda hep cinsiyet görüyordum,hepte iki cinsiyet bir arada görüyorum ve etkisinde kalıyordum ister istemez ,bu belirsizlik beni sinir etmişti🙈 üstüne üstlük amniyosnetez yaptırdım tarama testlerindeki sıkıntıdan dolayı labaratuvar %100 cinsiyeti biliyor ama onlarında söylemesi kati suretle yasakmış🤷♀️ 20.haftaya doktor kontrolüme kadar çatladım 😬 bu sırada çevremdeki tüm hamileler öğrendi cinsiyeti hemde 11.haftalarda felan 🙈 böyle benim gibi merağa düşersen ta 5.ayda öğreniyorsun cinsiyeti 😂 netice de bir kızım olacağını öğrendim ama 24.haftada bile kesin mi diye sordum doktora o kadar güvenim sarsıldı bu gizlilik yüzünden 🤦♀️