Kadriye1 Kızlar doktora geldim suyun çok az kalmış dedi son aylarda azalır zaten dedi kafam karıştı iki hafta önce iyiydi suyum sizin nasıl durumlar suyun az olmasının sakıncası nedir ?
Svldlrbsy Kadriye1 suyu azalanlara doktor takviye havuc suyu öneriyo canım ona dikkat et. Benim arkadasımın azaldı birazda doktor ihmali vardı sanırım bekletti dogumu bebek dogunca 15 gün enfeksiyondan hastanede yattı. Baska Bi yere dhaa git erken tedbir al
Kadriye1 Sumeyye07 bana son haftalarda normal dedi ultrasona göre 35+1 dedi normalde 36+4 olması lazim
Aysenuruysl 36 haftalık suyum kanamam geldi bebeğin hiç suyu kalmamış 36+2 de acil sezeryana alındım allaha şükür pamuğum yanıma geldi çok şükür yenidoğana gitmedi 🥰🙏🏻
Elzndgn Kadriye1 genellikle özeller sezeryan taraftarı oldugu için doğuma son haftalar bişi buluyorlar benimde başıma geldi bi devlet hastanesine görün istersen oda aynı seyi söyleyecek mi
Aysenuruysl 2900 doğdu 100 gram kilo kaybı oldu 2800e düştü sütüm üçüncü gün geldi üç gün Mama verdik enjektörle şükür daha iyiyiz şimdi 🙏🏻
Delal123 Bende 36+1 oldum benim doktor da suyunun az olduğunu söyledi ama hareketleri azalmadı suyunun azaldığını haretlerindne bilirsin dedi. Şimdi iyi az ama sıkıntı olmaz yeter ona bu su dedi.
Seyma1234 Kadriye1çok sevindim sağlıkla doğsunlar inşallah günleri gelince bende bu azalmayı merak ediyorum çünkü eğer geliyorsa az az biz onu farketmezmiyiz acaba
Demirleblebi Kadriye1 bende 34 haftalığım bana geçen haftalara göre birazcık daha az suyun ama bu su bebeğe Doğuma kadar fazlasıyla yeterli endişelenme her şey iyi dedi. Yani demekki son haftalarda azalmaya mı başlıyor acaba.
Kadriye1 Demirleblebi yani illaki azalıyordur canım haftasına göre olması gereken bir miktar vardr illaki