Ireml Sahika90 öncekilerde böyle oldu hep doktor her seferinde yüzde 60 artması bize yeter diyordu malesef yetmedi açıkçası simdikinde çok fazla takip yapmadım en fazla 3 4 kere kan vermişim dir daha sonra bekledim kese görünmesini zaten dediğim gibi bu sefer tamamen dualar sayesindeydi yani allah a sığındım hep
Ireml Sahika90 bence kan testi falan yaptırma 1 hafta bekle sonra git yaptır gerçekten bunları görmek düşünmek o stres mahvediyor insani belki biz sebep oluyoruz bu stresten bebekler etkileniyor
Sahika90 Ireml canım teşekkür ederim yaptım dediklerini birazönce biraz da olsa rahatladı. Rabbim inşallah hayırlı sonuclar almayı nasip ettirsin 🙏🏼
Beyzaharun Sahika90 kimyasal gebelik olabilir bende yasadığım için biliyorum değer en az 40 civarı olmalıydı kimyasal gebelikse Zaten bir sonra ki gidilşinizde daha da düşecektir değer
Kedili_Anne Sahika90 işte adetini geçtiğinde 27 çıkmış ya canım, ondan sonrakine bakarak hesapla. Bir gün önceki 20 çıkana bakma. Adet geçtikten sonra ölçülmesi onun için. Bakalım 27 den sonra kaç olacak orası daha doğru sonuç verebilir. Umarım herşey iyi olur.
Sahika90 Kedili_Anne adet günümden 1 gün önce cıkan sonuçtan sayıldıgını ve pazar geceden sonra bugun yaptıgım betada 50-60 lara ulaşması gerektiğini anormallik olduguny ama 2 gün daha bekleyelim perşembe tekrar beta vermemi söyledi. Yani adetten önce yavaş olur asıl şimdiden sonramı artması gerekir diyosunuz
Sahika90 Cns_33 defalarca gittim dünyanın testini yaptırdım genetiğe kadar rahim filmine kadar trombositler hormon testleri herşey normal neden düşük yaptıgımı bilende yok ne yazık ki 😔