Nuresul15 2 buçuk aylıkken bebegim gelişmediği ve kalbi atmadığı içtin doktor kürtaj olacağımı söyledi ve oldum şuan kurtaj olalı 17 gün geçti ve 1 haftadır aşırı agrım var ağrı kesici içiyorum o an geciyo ama ayağa kalktıgımda tekrar o ağrı acı devam ediyo ilk hamileligimi sezeryan olarak doğum yaptım 4 sene geçti şuan o sezeryan olduğum yerler felaket ağrıyo sıcak su tutuyorum buz tutuyorum hiç bi ise yaramıyo doktor antibiyotikle ağrı kesici vermişti onu içiyorum aşırı akintimda var tuvalete gidiyorum zannediyorum adet oldum o kadar fazla yani böyle olan varmı nasıl gitti bi fikir verin lütfen 😪
YDE Nuresul15 sanırım enfeksiyonunuz oluşmuş. Kürtajdan sonra düzenli antibiyotik kullanmadınız mı acaba. 8 gün boyunca kullanmıştım ben düzenli olarak herhangi bir enfeksiyonum olmadı.
YDE Nuresul15 doktora muayene olman gerekiyor bence. Benim iki gün hafif ağrım olmuştu 3/4 günde kanamam sonrasında hiçbir sıkıntım olmamıştı. Önemse bence bu durumu 🙏🏻
Nuresul15 YDE benim 2 gün falan kanamam oldu hiç bişeyim yoktu ağrımda olmadi ilk başta şimdi 1 haftadır böyle bişeyle karşılaştım belki adet oluyorumdur diye bekliyorum adet gunume 3 gun kaldi ama dayanamiyorum agriya teşekkür ederim