BerilinAnnesi Arkadaşlar 31 haftalık hamileyim, yaklasik 1 aydır aynı kilodayim acaba bebeğim kilo almıyor mu? Bebek kilo aldıkça bizde mi kilo alıyoruz yoksa bebegin kilosu bizim kilomuzu etkilemiyor mu?
Naif BerilinAnnesi Bebeğin sağlıklı ise kilosu da iyiyse çok takılma buna.Ben 37 haftalığım şu ana kadar toplam 9 kilo aldım.Bebeğim 2800 gramdı sanırım.Bu dokuz kiloyu bebekle paylaştığımızda bana 5 yada 6 kilo düşüyor.İstediğimde buydu Zaten.Hamileliğinde Sadece 4 kilo alıp bebeğini çok iyi durumda dünyaya getiren anneler tanıyorum.☺
EnginDenizim BerilinAnnesi etkilemiyor canım ilk haftalar 6 kg aldim 3 ayi gecik sabitlendi kilom 31+6 haftamdayim bebeğin kilosu iyi.
zlemAtAcar BerilinAnnesi 33+6 haftalık olduk. Bebek en son 2306 gramdı. Şimdi daha artmıştır. Toplamda 7 kilo aldım. Benimde son bir aydır kilom sabit ama Bebek alıyor Can'ım. Endişelenme💕🌸
TugbaLafci BerilinAnnesi canım sen kilo beriyosundur bebiş alıyodur eğer bebeğin düzenli kilo alıyorsa dert etme bu arada aldığın kiloyu bebek eşi ve suyu oluyo bebek. 3 kilo ise Eşide ona yaklaşık 2 kilo felan oluyo 1-1.5 kilo da suyu oluyo ortalama yazdım bu arada kiloları 6-7 kilosu bebişin oluyo ortalama gerisi annenin kendine yaptığı yatırım 🤗🤗🤦🏻♀️
Yoncaeroglu Etkilemiyor kesinlikle arkadaşım +5kiloyla doğum yaptı ve bebeği 3900 küsür dü yani sıkıntı yapmayın bol bol yoğurt süt kadar peyniri muz yiyin bebeğe herturlu yariyor😍
BerilinAnnesi Teşekkür ederim arkadaşlar pazartesi randevum var bakalım bebisim kac kilo almış 5 haftada ☺
BerilinAnnesi TugbaLafci suana kadar 7 kilo aldım 58 kiloydum 65 oldum 1 aydır kilom 65.7 sabit yani inşallah dediğin gibidir insan tedirgin oluyor ister istemez, pazartesi randevum var birde benim bebis 1 hafta önden gidiyordu en son 27 haftalikken gitmistim suan 31+2 😊